Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.07.2015 00:05

Incredibil, dar adevărat!


A A

AS Găești 2015 nu poate juca în Liga a IV-a

AS Găești 2015 nu poate juca în Liga a IV-a
Gheorghe Grigore și antrenorul Nicu Ifrim vor trebui să găsească alte soluții, pentru ca la Găești să apară o echipă nouă de Liga a IV-a

❚ „Chiar dacă noua echipă din Găești a fuzionat cu Săgeata Cătunu, nu există încadrare regulamentară pentru o astfel de operațiune, astfel încât să poată juca la Liga a IV-a”, au transmis pentru ziarul nostru oficialii Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița ❚ „Nu am cunoscut aceste amănunte, însă pe mine mă interesează un singur lucru: să avem în Găești o echipă de Liga a IV-a, încă din sezonul care urmează”, am ținut să aflăm punctul de vedere al primarului interimar de la Găești, Gheorghe Grigore ❚ „A fost o neatenție a noastră, ne-a cam luat valul, pe care sperăm să o reglăm printr-o fuziune între Săgeata Cătunu și Viitorul Găești”, s-a exprimat și antrenorul de la Cătunu, Nicu Ifrim

COSTIN MIHAI


Anunțată cu mare fast, colaborarea dintre Săgeata Cătunu și AS Găești 2015 se va încheia foarte repede și la fel de spectaculos cum s-a născut. Echipa de Liga a IV-a, Săgeata a fost absorbită de AS Găești, structură sportivă nou înființată, care nu apare în nicio competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița. Situația a fost sesizată ziarului nostru de oficialii mai multor echipe de la Liga a IV-a și transmisă reprezentanților AJF, care au remis ieri un răspuns oficial.

„AS Găești 2015 nu poate evolua la nivelul Ligii a IV-a, chiar dacă a fuzionat cu Săgeata Cătunu. Nu există încadrare regulamentară pentru o astfel de operațiune”.

Griguță vrea urgent echipă de Liga a IV-a la Găești

Vestea a picat ca un trăsnet peste cei de la Săgeata Cătunu și AS Găești 2015, mai ales că noua structură și-ar fi scos deja Certificat de Identitate Sportivă, iar antrenorii s-au și grăbit să înceapă pregătirile.

„Nu am cunoscut aceste amănunte, însă pe mine mă interesează un singur lucru: să avem în Găești o echipă de Liga a IV-a încă din sezonul care urmează. Sunt pentru respectarea regulamentului, iar dacă AS Găești 2015 nu are drept de joc în Liga a IV-a, atunci vom încerca o fuziune între Viitorul Găești și Săgeata Cătunu. Mediul privat local va susține cheltuielile legate de trasport, baremuri, echipament și bază sportivă, iar patronul echipei de la Cătunu va plăti salariile jucătorilor și ale antrenorilor”, a fost punctul de vedere al primarului interimar de la Găești, Gheorghe Grigore (Griguță).

Negocieri cu Viitorul Găești

După ce Progresul Găești s-a retras din campionatul Seriei Vest a Ligii a VI-a, singura echipă rămasă în orașul frigiderelor este Viitorul. O formație care a evoluat în aceeași serie, unde a terminat pe locul 3, la șapte puncte sub liderul AS Coada Izvorului. Aici au mers să discute ieri oficialii de la Cătunu și AS Găești, prinși pe picior greșit de AJF Dâmbovița.

„La CSU Craiova sau Academica Argeș s-au putut face anumite lucruri, însă trebuie să recunosc că în cazul nostru AJF nu are nicio vină. A fost o neatenție, ne-a cam luat valul, pe care sperăm să o reglăm printr-o fuziune între Săgeata Cătunu și Viitorul Găești. Puteți să anunțați că ne-am mai înțeles și cu Răzvan Eftimie, un portat bine cotat. Cert este că Săgeata Cătunu va dispărea oricum din Liga a IV-a”, s-a exprimat și antrenorul de la Cătunu, Nicu Ifrim.

Devine interesant cum poate Săgeata Cătunu să fuzioneze cu AS Găești 2015, club care a obținut deja personalitate juridică, iar apoi să fuzioneze și cu Viitorul Găești, dar să mai și joace în primul eșalon fotbalistic al județului! Într-o situație asemănătoare este și Nelu Radu, care nu poate fuziona cu Gloria Gaz Metan Finta prin Gloria Cornești, pentru a evolua la Liga a IV-a. Însă aici se urmărește altceva, subiect pe care îl vom dezvolta zilele următoare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale