Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.11.2022 00:17

La finalul săptămânii trecute, la Muzeul de Istorie,


A A

Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște

Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște

*Pe perioada expoziției, vor putea fi văzute rochii de scenă ale artistei, fotografii, afișe și desene de familie ale acesteia. Vizitatorii vor avea șansa să vadă expoziția până pe 31 ianuarie 2022

 

La Muzeul de Istorie din Târgoviște a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie 2022, deschiderea expoziției „Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste”. La eveniment a fost prezentă și celebra cântăreață Corina Chiriac. Expoziția pune în valoare donația făcută în septembrie 2021 Muzeului Național de Istorie a României de Corina Chiriac.

Astfel, pe perioada expoziției, vor putea fi văzute rochii de scenă ale artistei, fotografii, afișe și desene de familie ale acesteia. Vizitatorii vor avea șansa să vadă expoziția până pe 31 ianuarie 2022. La evenimentul de sâmbătă după-amiază au participat și reprezentanții Muzeului de Istorie, care au întâmpinat-o pe interpreta de muzică ușoară cu flori și îmbrățișări. Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, artista și-a prezentat două cărți ale sale, publicate recent, „Minuni trăite” și „Două piese de teatru.” În cele două volume, Corina Chiriac vorbește despre viața ei de familie, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei.

Primul care a luat cuvântul a fost directorul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească”, Ovidiu Cîrstina, care i-a mulțumit artistei pentru donațiile făcute pentru Muzeul de Istorie din Târgoviște: „Este unul dintre cele mai emoționante momente și poate este unul dinte cele mai importante evenimente desfășurate la Muzeul de Istorie în acest an. Este o bucurie să o avem în mijlocul nostru pe artista Corina Chiriac, o bucurie pe care am ținut neapărat să o împărtășim cu dâmbovițenii și cu târgoviștenii. Este un gest foarte frumos pe care dumneaei l-a făcut și este de apreciat donația pe care a făcut-o pentru muzeu, ținute, fotografii, portrete și alte obiecte moștenite de aceasta de la familia sa. Îi mulțumim pentru gestul pe care l-a făcut și că a ales Târgoviștea”.

Corina Chiriac, la rându-i, a declarat: „Este o mare bucurie să fiu la Târgoviște. Pare a fi un vis călător, care îmi umple sufletul de bucurie. Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor de la Muzeul de Istorie din Târgoviște că au avut ideea și generozitatea de a împărți cu noi acest vis. Pentru mine, personal, a fost o bucurie să fac aceste donații și mă bucur că am prilejul să prezint cele două cărți pe care le-am publicat recent. În acestea, veți afla numeroase lucruri, atât despre mine, cât și despre familia mea. Pot să spun că am avut marele noroc să mă nasc într-o familie de artiști și prin pasiunea noastră, a mea și a familiei mele, am reușit să oferim multe bucurii, așa cum sper să ofer și astăzi la Târgoviște”.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministrul Afacerilor Europene la români
Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște
Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița
Terenurile de tenis din zona Parcului Chindia, în vizorul CJD
Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu
Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale