Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2021 00:18

Ieri, cu prilejul Zilei Mondiale a Arhitecturii,


A A

Arhitecții-șefi ai județului Dâmbovița, premiați de CJD

Arhitecții-șefi ai județului Dâmbovița, premiați de CJD

*La evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița a fost prezent și președintele filialei Teritoriale Muntenia Vest a Ordinului Arhitecților din România (OAR), arh. Emil Stănescu

 

Cu prilejul Zilei Mondiale a Arhitecturii, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, i-a premiat ieri, 4 octombrie 2021, la sediul instituției, în semn de recunoaștere a creavității puse în slujba comunității, pe toți arhitecții-șefi ai județului Dâmbovița care și-au exercitat profesia de la înființarea județului și anume, din anul 1968.

Astfel, în cadrul ședinței festive a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a județului Dâmbovița, le-au fost înmânate plachete și diplome de recunoștință pentru întreaga activitate arhitecților-șefi: Gheorghe Dumitru (mai 1980 – martie 1987), Dan Nițescu (martie 1987 – martie 2012), Dumitru Barbu (martie 2012 – septembrie 2014), Alexandrina Soare (august 2015 – aprilie 2016), Iulian Vișanu (aprilie 2016 – septembrie 2018) și Cristina Herția (septembrie 2014 – iulie 2015).

De asemenea, în cadrul festivității, la care au fost prezenți atât vicepreședinții CJD Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, cât și secretarul general aj județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, președintele Corneliu Ștefan i-a înmânat plachetă și diplomă de recunoștință și binecunoscutului arhitect Corneliu Ionescu, unul dintre cei mai buni experți din țară în monumente istorice, iar actualului arhitect-șef, Teodor Bâte, medalia județului pentru activitatea curentă pe care o desfășoară în cadrul Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița.

În mesajul transmis, președintele Corneliu Ștefan a ținut să sublinieze rolul viziunii strategice a arhitecților pentru o dezvoltare durabilă a comunităților: „Este un moment deosebit pentru județul Dâmbovița, pentru că avem onoarea să îi felicităm pe toți cei care au condus din punct de vedere al arhitectului-șef acest județ. Vreau de la început să le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru județul Dâmbovița, au fost oameni care și-au pus amprenta asupra tuturor proiectelor de dezvoltare în județul nostru și în același timp vreau să urez succes și multă sănătate celor care sunt astăzi în funcție! Vreau să rămâneți alături de noi pentru toate proiectele pe care le avem la nivelul județului Dâmbovița, pentru că sunteți oameni cu experiență și vedeți altfel din afara consiliului dezvoltarea județului. Suntem astăzi într-un plin proces de dezvoltare, am spus-o de anul trecut și o spun și astăzi în fața dumneavoastră, cred că în această perioadă lucrăm la cel mai grandios program de dezvoltare a județului Dâmbovița, legat de investițiile majore”.

La evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița a fost prezent și președintele filialei Teritoriale Muntenia Vest a Ordinului Arhitecților din România (OAR), Emil Stănescu.

Tot astăzi, pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița, la secțiunea Urbanism, au fost publicate Ghidurile de arhitectură pentru încadrarea în specificul local din mediul rural pentru tot județul Dâmbovița,  realizate cu sprijinul OAR.

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Idiohabarniștii și furia din stradă
Proiectele a 6 drumuri județene așteaptă fonduri de la Guvern
Târnosirea Bisericii Mănăstirii Pătroaia
Razie de amploare a polițiștilor dâmbovițeni
175.000 de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze!
„Ne-a ajuns cuțitul la os!”
Proiectul de transport public din Târgoviște, extins și în localitățile vecine
Plin penal la peco
Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale