Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2022 00:09

Campioni, în ciuda condițiilor dificile


A A

Arghira și Marcu, nume importante pentru CS Târgoviște

Arghira și Marcu, nume importante pentru CS Târgoviște

* „Când îl am pe maestru lângă mine, nu îmi e frică de nimeni. Vreau să ajung campion european, la Mondiale și la Olimpiadă”, a spus campionul național Angelo Arghira

 

Clubul Sportiv Târgoviște se poate mândri cu rezultatele obținute de Angelo Arghira și Alexandru Marcu, la Campionatul Național de Box.  Angelo Arghira a câștigat recent Campionatul Național la Juniori, categoria 75 de kilograme, în timp ce Alexandru Marcu a pus mâna pe medalia de bronz, categoria 70 de kilograme. În ciuda condițiilor dificile în care își desfășoară activitatea, pentru că acești sportivi nu beneficiază de alimentație și vitaminizare corespunzătoare, de condiții pentru refacere sau chiar de un simplu duș, Arghira și Marcu au reușit să obțină rezultate bune.

Arghira: „Nu îmi e frică de nimeni”

Angelo Arghira a ținut să menționeze cât de importantă este legătura sa cu maestrul Gheorghe Stan, pe care îl consideră principalul motiv pentru medalia de aur obținută la Naționalele de Box, „A fost foarte greu, am avut trei meciuri foarte grele, dar maestrul Gigel mi-a dat încredere în mine, să merg mai departe și să câștig. Am avut foarte multe emoții în finală, și datorită maestrului meu am ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. De mic am vrut să merg la box, e o pasiune pentru mine. Sunt din Boteni, de lângă Răcari, dar învăț la Constantin Brâncoveanu în Târgoviște. Fac naveta, dar mai stau și la apartament, am un apartament cu chirie, eforturi foarte mari. Este foarte greu, e un sport foarte dur, e o pasiune, mă culc și mă trezesc cu boxul în cap, de mic am vrut să fiu campion. Finala a fost foarte grea, dar am dat mai multe lovituri, l-am ascultat mereu pe maestru la colț. Când îl am pe maestru lângă mine, nu îmi e frică de nimeni. Vreau să ajung campion european, la Mondiale și la Olimpiadă”.

Marcu: „Visul meu este să ajung campion mondial”

Alexandru Marcu a transmis că toate persoanele din jurul său sunt mulțumite de rezultatele obținute și anunță că nu se va opri aici. „Eu sunt din Dragomirești, sunt la box de doi ani. De când aveam 6 ani îmi doream să fiu campion și, la 13 ani, am venit la box. Mi-am dorit foarte mult să câștig, cu ajutorul maeștrilor mei și al familiei. Toți cei din jurul meu sunt bucuroși. Mereu am avut momente grele, dar mi-am revenit imediat. Visul meu este să ajung campion mondial, în rest, să fim sănătoși și fericiți”.

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale