Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2015 00:08

Acțiune reușită, inițiativă de apreciat


A A

Arena morenară prinde viață

Arena morenară prinde viață
Suporterii, jucătorii și antrenorii morenari au vopsit împreună tribunele stadionului „Flacăra”

❚ Peste 30 de suporteri și 20 de fotbaliști au vopsit tribuna I a stadionului Flacăra, muncind cot la cot pe o căldură insuportabilă ❚ „La noi s-a format o adevărată familie, Peluza Sud + jucători + Gabi (n.r. - Gabriel Paraschiv), așa că am muncit ca o familie”, a mărturisit Ionuț Banu, liderul Peluzei Sud Moreni ❚ Înarmați cu pensule și trafaleți, suporterii au început de dimineață să dea culoare arenei pe care în trecut pășeau vedetele de la FC Porto, iar ulterior, după antrenament, s-au alăturat și fotbaliștii, în frunte cu Gabi Paraschiv

LIVIU DOBRE

 


 

Sâmbătă, morenarii s-au adunat pentru a da culoare stadionului pe care în urmă cu mulți ani pășeau vedetele de la FC Porto. Peste 30 de suporteri ai divizionarei D Flacăra au participat la această acțiune, înarmați cu pensule și găleți de vopsea, ulterior alăturându-se și aproximativ 20 de fotbaliști, care au muncit cot la cot cu fanii, semn că la Moreni s-a format o adevărată familie. Printre cei care au participat la vopsirea tribunei I a arenei de pe malurile Cricovului s-a aflat antrenorul Gabriel Paraschiv, dar și fosta campioană balcanică la atletism, Alina Proca-Pârvu.

„A fost o acțiune perfectă. Am realizat tot ce ne-am propus. La noi s-a format o adevărată familie, Peluza Sud + jucători + Gabi (n.r. - Gabriel Paraschiv), așa că am muncit ca o familie. Mă așteptam să fim atât de mulți, morenarii iubesc Flacăra, iar cu sprijinul echipei am reușit mai mult decât ne-am propus. Cu siguranță nu ne vom opri aici. Acțiuni vor mai fi, acum să vedem pe ce ne vom axa”, ne-a mărturisit Ionuț Banu, liderul Peluzei Sud Moreni.

De la antrenament, la vopsit

Suporterii s-au apucat de treabă de dimineață, cu mult entuziasm. După antrenament s-au alăturat și fotbaliștii, în frunte cu Gabriel Paraschiv, un gest frumos, care le-a oferit și mai multă determinare voluntarilor de a duce treaba până la capăt.

„A fost superb, muncă, căldură, distracție și bere, o zi de povestit nepoților. Am reușit să facem ceva pentru comunitate, sperăm să reușim să terminăm tot stadionul”, ne-a transmis Dănuț Papuc, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei de pe malurile Cricovului.

Familia morenară

Pentru vopsirea integrală a tribunei I s-au folosit 200 de litri de vopsea, 50 de litri de diluant, 20 de pensule, 20 de trafaleți și 300 de mănuși. Pentru ca treaba să meargă bine, mai ales că s-a muncit pe o căldură aproape insuportabilă, suporterii și fotbali știi participanți la această acțiune au avut la dispoziție și bere, în jur de 100 de litri. Per total, acțiunea a fost una reușită, iar inițiativa merită apreciată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale