Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.11.2021 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia

Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia

Nu am crezut că eșalonul de elită al fotbalului românesc mai poate propune arbitraje de genul celui prestat de brigada condusă de Andrei Chivulete la meciul dintre Chindia și Rapid, culmea, una dintre cele mai apreciate la nivel național, cu prezențe în competițiile continentale. Am revăzut reluările fazelor importante, am ascultat comentariile celor din studiouri, plus declarațiile jucătorilor și antrenorilor implicați, iar concluziile sunt în dezavantajul centralului Chivulete jr. și a asistentului 1, Sebastian Gheorghe.

În mod clar, Laurențiu Corbu a fost eliminat foarte, foarte ușor, cum o exagerare mi s-a părut și sentința asemănătoarea dictată în dreptul lui Tiberiu Căpușă. Cât despre golul prin care giuleștenii au egalat la 2, în minutul 89, a fost ultima lovitură nedreaptă aplicată unei echipe care a luptat eroic. O spun cu toată sinceritatea și îmi asum fiecare cuvânt. Niciodată, dar niciodată, granzii competiției nu ar fi fost victimele unei asemenea batjocuri, nici măcar pe Rapid nu o văd în pielea Chindiei.

Adică niciodată nu ar fi fost invers. Oricât am iubi echipa noastră, să recunoaștem că e văzută în continuare ca una mică la nivelul Ligii 1, plătind tribut puncte importante. E un semn rău, iar problema asta ar trebui să preocupe serios conducerea grupării târgoviștene. Pe lângă punctele furate cu Rapid, Chindia pierde jucători importanți pentru meciul următor, cu Sepsi Sf. Gheorghe, numindu-i aici pe Corbu, Căpușă și Neguț, care se alătură unei liste lungi de indisponibili.

Oricum, felicitări pentru implicarea până la sacrificiu a băieților, care par să fie singuri împotriva tututor! Doar printr-o asemenea atitudine pot rămâne în Liga 1.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale