Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.04.2021 00:14

Peste câteva zile expiră termenul!


A A

APIA Dâmbovița, cu ochii pe cererile pentru motorină

APIA Dâmbovița, cu ochii pe cererile pentru motorină

❚ Totodată, instituția eliberează adeverințe pentru fermierii care doresc să acceseze credite bancare!

 

VIOLETA STANCIU


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Dâmbovița primește, în luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I / 2021. Cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat, se depun însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și de copiile facturilor/ bonurilor fiscale de achiziție. Dintre cei 440 de fermieri care au obținut acord favorabil pentru finanțare au solicitat sprijin pentru motorina utilizată în agricultură, în primul trimestru al anului, 90 de fermieri. Facturile se pot atașa pentru sprijin în oricare dintre perioadele de solicitare, indiferent de trimestrul de achiziție. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură. De asemenea, pentru a veni în sprijinul fermierilor, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată implementate de Agenție în cadrul Campaniei 2021, respectiv pentru fermierii care intenționează să acceseze credite în vederea finanțării activităților curente, de la instituțiile bancare și non-bancare care au încheiat convenții cu APIA. ,,Astfel, potrivit convențiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA eliberează o adeverință prin care confirmă că acesta a depus cererea unică de plată pentru anul 2021 aplicând pentru schema de plată unică pe suprafață, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu și/sau pentru măsurile de mediu și climă – M10, M11, M13. De creditul de până la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA, au beneficiat până în prezent 31 de fermieri dâmbovițeni”, a declarat ec. Corina Gârleanu, director executiv APIA Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița
288 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale