Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2022 00:15

În Dâmbovița,


A A

APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri

APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri

Până în acest moment, 21.748 de cereri dintr-un total de 23.546 depuse de fermieri au fost autorizate pentru plata în avans din acest an. Aceasta reprezintă 70% din valoarea subvenției calculate, iar 85% pentru cei care au aplicat pentru măsuri de dezvoltare rurală. Purtătorul de cuvânt APIA Dâmbovița, Oana Năstase, a informat că fermierii care nu au primit autorizație la plată sunt cei care au intrat în eșantioanele de control efectuate de APIA, la nivel național și pentru care nu au fost încă realizate toate inspecțiile. Totuși, fermierii care nu au intrat la plata în avans, cu siguranță vor participa la plata finală, asigură reprezentanții APIA Dâmbovița.

„Vrem să informăm fermierii că am reușit să autorizăm la plată în avans cererile unice în procent de 92,36%, acestea fiind datele centralizate în această dimineață (ieri, 17 noiembrie). Respectiv 21.748 de cereri, dintr-un total de 23.546. Așa cum am mai spus când am avut ocazia, plățile în avans reprezintă un procent de 70%, sumele pe care le are de încasat fermierul și se desfășoară această autorizare în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie. La nivelul întregii țări s-a reușit autorizarea a tot ce se poate, toate cererile care se încadrează și îndeplinesc criteriile pentru a participa la plata în avans a fost autorizat până la momentul acesta. Ceea ce a rămas reprezintă cererile aflate în eșantionul de control din teledetecții în special și parțial, acolo unde este cazul, în controlul clasic, cei care au măsuri specifice și pentru care se desfășoară controale mai târziu. Așteptăm să se finalizeze și vor participa la plata finală aceste cereri, chiar dacă nu au participat la plata în avans. Aș că nu sunt motive de îngrijorare”, a transmis Oana Năstase, purtător de cuvânt APIA Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

488 locuri de muncă disponibile
Cursuri de calificare gratuite
Fonduri pentru centre de zi și rezidențiale
Canalizarea, pe ultima sută de metri
Medicii de familie nu și-au primit banii pe luna august
703 locuri de muncă disponibile
Proiect major pentru reabilitarea Liceului „Voievodul Mircea”
Sprijin de urgență pentru fermieri
Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale