Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.07.2022 00:15

În Dâmbovița, pentru trimestrul II,


A A

APIA așteaptă cererile pentru subvenția la motorină

APIA așteaptă cererile pentru subvenția la motorină

A început perioada depunerilor de cereri pentru subvenția motorinei utilizate de agricultori. Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Dâmbovița, Oana Năstase, cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziționate și utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 aprilie–30 iunie 2022 (trim. II al anului 2022), se depun până la sfârșitul lunii iulie. Până acum au fost înregistrate 39 de solicitări. Valoarea unitară este 1,63 de lei/litru. Purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, Oana Năstase, a mai transmis că fermierii pot solicita facturile din orice trimestru, în orice perioadă a anului.

„Luna aceasta se primesc cererile de plată pentru motorina utilizată în agricultură, în trimestrul doi. Până acum au fost depuse 39 de solicitări. Acest sprijin constă în rambursarea diferenței de acciza standard și acciza redusă. Se acordă 1,63 de lei/litru. Nu este obligatoriu să se facă plata decontarea la solicitarea facturilor în fiecare trimestru, pentru că fermierii pot solicita, în orice perioadă de plată facturi indiferent de trimestru. Adică, pentru trimestrul I, putem solicita nu neapărat din aprilie, putem solicita și în decembrie facturile din trimestrul I. Fiecare fermier vine în funcție de nevoile pe care le are în raportul lui de cheltuieli”, a transmis Oana Năstase, purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

359 de locuri de muncă disponibile
"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"
Turismul, pe o direcție ascendentă!
Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale