Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2021 00:17

Pentru a nu fi probleme la alegerile locale parțiale de la Cojasca și Braniștea,


A A

Apel către ministrul de Interne, Lucian Bode!

Apel către ministrul de Interne, Lucian Bode!

❚ „Solicităm public pentru data de 27 iunie suplimentarea efectivelor de ordine publică din comunele Cojasca și Braniștea pentru că avem date și indicii cu anumite fapte pe care ar dori să le facă cei din partea Partidului Național Liberal în ambele localități”

 

VIOLETA STANCIU


Mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale parțiale de la Braniștea și Cojasca! Duminică, 27 iunie 2021 locuitorii acestor localități sunt chemați la urne să-și aleagă primarul, respectiv componența Consiliului Local. Pentru ca tensiunea care există în momentul de față în rândul susținătorilor candidaților celor două partide, PNL și PSD, să nu escaladeze în ceva foarte grav, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a făcut un apel public către ministrul de Interne, Lucian Bode pentru suplimentarea efectivelor de ordine publică din comunele Cojasca și Braniștea. Mai mult de atât, liderul social democrat susține că are date și indicii cu anumite fapte pe care cei de la Partidul Național Liberal ar urma să le facă... în ambele localități. Corneliu Ștefan cere ca în județul Dâmbovița să sosească, în ziua alegerilor, observatori din partea MAI, dar și din alte județe. „Vreau să fac un apel, o să facem și în scris din partea Organizației PSD Dâmbovița direct către domnul ministru Lucian Bode, ministru de Interne, în care solicităm public pentru data de 27 iunie suplimentarea efectivelor de ordine publică din comunele Cojasca și Braniștea pentru că avem date și indicii cu anumite fapte pe care ar dori să le facă cei din partea Partidului Național Liberal în ambele localități. Solicit public acest lucru, cu specificarea că la Cojasca nu ne dorim să ajungem și la alte evenimente neplăcute petrecute între locuitorii de aici. Nu în ultimul rând, îi solicit domnului ministru aducerea în ziua de 27 iunie a unui efectiv de observatori din partea Ministerului de Afaceri Interne în județul Dâmbovița, în comuna Cojasca și în comuna Braniștea, observatori din alte județe”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la ultima conferință de presă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale