Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2018 00:18

Din cauza problemelor din rețea,


A A

Apă cu cisterna la Finta

Apă cu cisterna la Finta

❚ Pe perioada lucrărilor de igienizare a rețelei de apă potabilă, locuitorii din Finta vor putea să procure apa necesară de la autocisternele puse la dispoziție de către ISU Dâmbovița și Compania de Apă

comunicat de presă

Urmare a adresei transmise de către S.C. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița prin care face cunoscut că Laboratorul societății a constatat existența unor neconformități apărute în rețeaua de distribuire a apei potabile în comuna Finta oprind livrarea apei începând din data de 11 mai, a fost convocat în Ședință Extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Prin hotărârea adoptată de către CJSU Dâmbovița, s-a dispus ca, pe perioada celor 5 zile în care vor fi efectuate lucrări pentru igienizarea rețelelor și a bazinelor de acumulare, societatea de furnizare - S.C. Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița să asigure livrarea apei pentru asigurarea necesarului de apă în prepararea hranei și acoperirea nevoilor de igienă personală a cetățenilor afectați. Pe perioada opririi furnizării, cetățenii vor putea să procure apa necesară de la autocisternele puse la dispoziție de către ISU Dâmbovița și SC Compania de Apă, amplasate la sediul Primăriei Finta.

Biroul de presăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Asfaltatorii nu țin pasul la Priseaca
Începe sesiunea a II-a de Bacalaureat
Români uitați în propria lor vatră
Ghenosu, arestat de poliția britanică
Zeci de școli și grădinite neautorizate
Peste 12.000 de bolnavi de cancer, monitorizați
Amendamente la Legea Pensiilor
Of, of, off shore!
Proxenet și cămătar, călcat de polițiști și jandarmi
Acțiune de combatere a insectelor în Târgoviște


Editorial

Români uitați în propria lor vatră

George Coandă


Am fost, pentru a-mi trata inima într-o stațiune cardioclimaterică, câteva săptămâni în așa-zisa „secuime” sau „maghiarime”, cum cu o tembelă pornire neprofesionistă și o crasă necunoaștere a istoriei se titrează pe burtierele ori pe crawlurile tuturor televiziunilor românești.

De ani buni... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale