Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2018 00:18

Din cauza problemelor din rețea,


A A

Apă cu cisterna la Finta

Apă cu cisterna la Finta

❚ Pe perioada lucrărilor de igienizare a rețelei de apă potabilă, locuitorii din Finta vor putea să procure apa necesară de la autocisternele puse la dispoziție de către ISU Dâmbovița și Compania de Apă

comunicat de presă

Urmare a adresei transmise de către S.C. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița prin care face cunoscut că Laboratorul societății a constatat existența unor neconformități apărute în rețeaua de distribuire a apei potabile în comuna Finta oprind livrarea apei începând din data de 11 mai, a fost convocat în Ședință Extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Prin hotărârea adoptată de către CJSU Dâmbovița, s-a dispus ca, pe perioada celor 5 zile în care vor fi efectuate lucrări pentru igienizarea rețelelor și a bazinelor de acumulare, societatea de furnizare - S.C. Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița să asigure livrarea apei pentru asigurarea necesarului de apă în prepararea hranei și acoperirea nevoilor de igienă personală a cetățenilor afectați. Pe perioada opririi furnizării, cetățenii vor putea să procure apa necesară de la autocisternele puse la dispoziție de către ISU Dâmbovița și SC Compania de Apă, amplasate la sediul Primăriei Finta.

Biroul de presăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Lucrări ample de modernizare în Micro IX
Cum poți să pui o țară pe năsălie?
Fetiță de un an, strivită de mașina nașului
AgroBIOn – hrana dublă a plantelor. Un produs 100% natural, care mărește productivitatea cu minim 30%
Lemne tăiate la drumul mare în Bucegi
Colectă mobilă pentru salvarea de vieți
Ciudata generație "zen"
Coșmarul de pe DN 71 se încheie
Investiții de anvergură în cartierele orașului
Munca în folosul comunității sau închisoarea


Editorial

Cum poți să pui o țară pe năsălie?

GEORGE COANDĂ


Pentru mine, și cred că și pentru mulți români, nu este o taină că în tărășenia penală, subsemnată de Ludovic Orban, este amestecat, din cap până-n picioare, Klaus Werner Iohannis. Dar știți ce este curios și, de bună seamă, nu-i face cinste? Este că-i consideră pe români tâmpiți și că-i poate trage pe sfoară cum are Domnia sa chef și interese. 

[citește tot...]

Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale