Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.01.2018 00:18

Editorial


A A

Anul Marelui Centenar

Anul Marelui Centenar

GEORGE COANDĂ


Am intrat în anul Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Și, de bună seamă că, prin uriașa sa semnificație, ar trebui să fie un an al ÎMPĂCĂRII NAȚIONALE, al concilierii între noi, românii, căci, din păcate, și ucigător pentru soarta acestei țări, războiul românoromân, după 28 de ani, continuă fără să-i putem vedea sfârșitul. De ce s-a ajuns aici? Și cum? Răspunsul este complicat și dificil de dat, însă ceea ce s-ar putea spune, aș zice pe fond, privește acțiunea nocivă a „clasei politice” infestată de profitori odioși, de sicofanți, de analfabeți intelectual și de trădători. Și atâta vreme cât liderii coaliției de la guvernare fac jocul malefic al UDMR, formațiune politică ilegală, pentru că – și toată lumea știe asta – nu este un partid în adevăratul sens al cuvântului, fiind exclusiv pe criterii etnice, despre ce vorbim? Îmi asum riscul afirmației – o opinie personală -, este vorba de trădarea intereselor poporului român exact în anul marelui Centenar. Da, atâta vreme cât introduci în Parlament o lege, pe care o și treci, doar ca să satisfaci o pretenție absurdă a UDMR, a acestei formațiuni de pripas, cu multe tente revanșarde și șovin extremiste, contestatoare a statului unitar român, nu săvârșești altceva, cu halucinantă premeditare, decât un act nenorocit de demolare a României! opoziției deopotrivă, dacă nu-și iau seama că iresponsabil se joacă cu focul, s-ar putea ca tocmai în anul Marelui Centenar să-și ardă propria încredere, câtă mai are, a electoratului, a poporului român, să incendieze țara. Și este momentul ca cititorii noștri să știe că forțe inamice românilor, din toate orizonturile geopolitice – cele care-i scot cu perversă manipulare în stradă –, cântă deja prohodul statului unitar român, vizând o „nouă ordine mondială”. Nu mi-am propus să bag spaima în sufletul nimănui. Dar mă simt obligat să trag un semnal de alarmă chiar de la început de an. Anul Marelui Centenar! Căci dacă politicienii români și mai ales cei odihnindu-și mintea în Parlament dorm în cizme, românii – îi îndemn acum -, pentru că nu mai este timp de pierdut, trebuie, repet, trebuie să-i ia la palme și să-i aducă-n fire. Altminteri, s-ar putea să ratăm Centenarul!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale