Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.10.2015 00:08

Slatina și Câmpulung au pățit-o


A A

Aninoasa, devoratoarea de lideri

Aninoasa, devoratoarea de lideri
FC Aninoasa este neînvinsă de trei meciuri, iar la Câmpulung a rezistat fără gol primit

❚ ,,Băieții au jucat din ce în ce mai bine. Suntem o echipă modestă și numai prin colectiv am obținut rezultate bune până acum. Mă bucur că și jucătorii Under 21 au început să joace destul de bine. Avem o linie defensivă foarte bună, care dă siguranța echipei”, s-a exprimat Remus Gâlmencea

COSTINEL NEAGU

 


 

Nou promovată, FC Aninoasa se descurcă onorabil în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. După un început mai ezitant, cu înfrângeri la Afumați (0-1) și la Podari (1-2), Aninoasa și-a revenit, obținând cinci puncte, aici incluzând și victoria din restanța cu Ștefănești (1-0). Ultimele două etape au însemnat două egaluri prețioase pentru echipa antrenată de ,,Gâlmă”. Aninoasa a remizat cu Inter Olt Slatina (1-1) și cu Dinicu Goloescu Câmpulung (0-0), cele două echipe fiind lideri la momentul disputării jocului cu formația dâmbovițeană.

,,Băieții au jucat din ce în ce mai bine. Suntem o echipă modestă și numai prin colectiv am obținut rezultate bune până acum. Mă bucur că și jucătorii Under 21 au început să joace destul de bine. Avem o linie defensivă foarte bună, care dă siguranța echipei. Am luat pulsul Ligii a III-a, cum se spune. Să știți că la acest nivel nu există echipe foarte bune și echipe foarte slabe, toate sunt cam de același nivel. Jucătorii au prins încredere în ei, lucru care este foarte important. Eu zic că puteam să obținem mult mai mult decât am obținut până acum. În primul rând, la Podari puteam scoate un rezultat pozitiv, plus egalul cu Slatina, unde am pierdut două puncte în ultimele minute, dar este bine și așa”, a spus Remus Gâlmencea.

Gâlmencea vrea victoria cu Hărman

,,Sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu cu Hărman. Brașovenii sunt puternici în atac, dovadă că au marcat opt goluri. Ei în apărare stau mai rău. Victoria este obligatorie, nu concepem alt rezultat în meciul de sâmbătă. Mai avem ceva probleme medicale, din păcate. Călinescu este plecat cu echipa de baschet, Bărboiu încă nu este refăcut în totalitate, iar Bogdan Matei nu a reluat antrenamentele la parametri normali. Aninoasa nu cred că va retrograda, pentru că avem o echipă bună. Pe mine mă interesează mai mult jocul, decât locul, iar unul la jumătatea clasamentului este bun pentru noi. Deja au început cunoscătorii să spună că Aninoasa este o echipă foarte bună, cu autobaza lui Cârțu. Noi ne facem jocul în funcție de adversarul pe care îl întâlnim. Încercăm să scoatem mai mult din fiecare joc pe care îl disputăm”, a mai transmis Gâlmencea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale