Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2022 00:08

Performanță remarcabilă


A A

Angelo Arghira e campionul României la box

Angelo Arghira e campionul României la box

* Alexandru Marcu și Antonio Velicu, alți doi pugiliști de la CS Târgoviște, antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan, au urcat pe podiumul de premiere

 

Performanță remarcabilă pentru Angelo Arghira! Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit campion al României la box. Sportivul junior, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a cucerit medalia de aur la categoria 75 de kilograme. În ringul brăilean, boxerul legitimat la CS Târgoviște a fost de neoprit pe toată durata întrecerii. De la primul tur și până la meciul din finală, Angelo și-a pus de fiecare dată adversarii la pământ. În disputa pentru medalia de aur, acesta l-a învins pe gorjeanul Mario Ștefan Teodosescu.

Tritlul cucerit la Brăila este primul din cariera lui Angelo, o mare speranță a boxului dâmbovițean. Boxerii de la CS Târgoviște au reprezentat cu fruntea sus Dâmbovița, atât la Campionatul Național pentru juniori, cât și Naționalele de cadeți. Ei au fost singurii din județ care au obținut medalii în cadrul acestor competiții naționale.

„Am demonstrat că performanța continuă în box la CS Târgoviște”

La ediția din acest an a Campionatului Național de box pentru juniori, alți doi pugiliști de la CS Târgoviște au urcat pe podiumul de premiere. Este vorba de Alexandru Marcu (cat. 70 kg) și Antonio Velicu (cat. 54 kg), care au cucerit medaliile de bronz. „Sunt rezultate frumoase, care au venit după o muncă asiduă depusă în ultimii ani. Este un lucru extraordinar că am putut obține un titlu de campion național la juniori. Este o bucurie imensă pentru secția de box a clubului nostru. Pot spune că Angelo a fost de neoprit pe durata concursului! Și Alexandru Marcu s-a aflat foarte aproape de a se califica în finala categoriei 70 de kilograme. I-a lipsit șansa, dar și el este un alt boxer de perspectivă. Urcând de trei ori pe podium la Brăila, am demonstrat că performanța continuă în box la CS Târgoviște”, a declarat antrenorul Gheorghe Stan.

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale