Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.01.2018 00:09

Succes major pentru tenismenul de la CS Târgoviște


A A

Andrei Voican e campionul!

Andrei Voican e campionul!

❚ Talentatul tenismen târgoviștean a intrat în posesia trofeului în proba de simplu la Campionatul Național Individual de Iarnă, la U14 ❚ Voican a terminat pe podium și la dublu, unde a cucerit bronzul alături de Alin Fătu, sportiv legitimat la TC București ❚ Un alt tenismen târgoviștean, Vasile Duță, s-a oprit în turul doi la simplu și în semifinale la dublu

 

LIVIU DOBRE


Andrei Voican a început cum nu se poate mai bine acest an, devenind campion național de tenis la U14. Talentatul tenismen de la Clubul Sportiv Târgoviște a avut un parcurs excelent la Campionatul Național Individual de Iarnă, turneu care s-a desfășurat la București la sfârșitul săptămânii trecute, pe care l-a câștigat la individual. După o victorie categorică în primul tur, cu Andrei Latis (CS Știința Constanța), pe care l-a învins cu 6- 0, 6-1, târgovișteanul a mai obținut una și în turul doi, cu același scor, în fața lui George Cosma (CS Pro Sport 2009).

 

În sferturi, Andrei Voican l-a întâlnit pe Darius Bălan (TC Stănică Craiova), de care a dispus cu 6-0, 6-4, pentru ca în semifinale să treacă și de Alin Fătu (TC București), cu 6-4, 6-4. În finală, tenismenul de la CS Târgoviște a dat piept cu Mihai Lungu (CSM Oradea), în fața căruia s-a impus cu 7-5, 6-1, intrând în posesia trofeului.

 

Pe podium și la dublu

Andrei Voican a fost angrenat și în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Alin Fătu, sportiv legitimat la TC București. Cei doi tenismeni au intrat în posesia bronzului după ce au terminat turneul pe locul 3. După o victorie cu duo-ul Firaru (Pro Sport)/ Gheorghe (TC București), cu 6-3, 6-0, a mai venit una în sferturi, cu Darius Bălan (Știința Constanța/ Florentin Scarlat (CSȘ Ploiești), cu 6-4, 6-2, pentru ca în semifinale să piardă în fața perechii Mihai Lungu/ Zoltan Teszari (ambii CSM Oradea), cu 4- 6, 7-5, 6-10. Voican și Fătu au ieșit însă victorioși din duelul din finala mică cu Vasile Duță (CS Târgoviște)/ Dragoș Cazacu (Știința Constanța), care au abandonat.

 

Duță s-a oprit în turul doi la simplu

La această competiție a fost prezent și un alt tenismen de la CS Târgoviște, Vasile Duță, care a avut evoluții mulțumitoare, mai ales la dublu, unde a jucat finala mică. La simplu, tânărul tenismen, care, la fel ca și colegul său Andrei Voican, dispune de un talent imens, s-a oprit în turul doi, unde a pierdut în fața lui Andrei Firaru (CS Pro Sport 2009), cu 0-6, 6-0, 3-6. În prima rundă obținuse o victorie cu David Gheorghe (TC București), pe care l-a învins cu 6-2, 2-6, 6-4. La dublu, a făcut pereche cu Dragoș Cazacu (Știința Constanța). Cei doi tenismeni au intrat direct în sferturi, unde s-au impus cu 6-1, 7-6 (3) în fața perechii Marin Mihai (Unirea Urlați)/ Radu Moraru (AMP Gold Ploiești). În semifinale, Duță și Cazacu au cedat în trei seturi, cu 6- 3, 6-7(5), 6-10 în fața duo-ul Alexandru Giurea (CSȘ Petroșani)/ Eric Verdeș (CSM Zalău), pentru ca apoi să abandoneze în finala mică.

“Subliniez în mod special evoluția foarte bună a lui Andrei, care a câștigat toate meciurile la simplu, fără să piardă niciun set și îl felicit pentru cele două medalii obținute. De asemenea, îi felicit și îi apreciez pe mama sportivului și antrenorul Pompiliu Nedelcu, care l-au pregătit și sprijinit în obținerea acestor medalii”, ne-a declarat Sorin Erlic, antrenorul coordinator al secției de tennis de la Clubul Sportiv Târgoviște.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale