Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2016 00:10

Viceprimarul în atribuțiunile căruia intră și Clubul Sportiv Municipal Târgoviște


A A

Andrei Albu, aliatul sporturilor individuale

Andrei Albu, aliatul sporturilor individuale
Viceprimarul Andrei Albu face lobby pentru sporturile individuale la CSM Târgoviște. Așteptăm acum reacția președintelui Ciprian Iugulescu

❚ „Vreau să spun și să subliniez că la acest club nu sunt doar volei și baschet. Fiind un practicant al sportului individual, mă voi axa și pe promovarea atleticii grea” ❚ „După părerea mea, activitățile de box, lupte sau judo au fost subbugetate și foarte puțin promovate de actuala conducere. Bugetul a fost aprobat și țin să se facă o împărțire mai echitabilă între secții, iar eu voi face lobby pentru sporturile individuale” ❚ „Recunosc că sunt și un pic subiectiv, dar ca o persoană neimplicată eu vedeam acest club ca unul făcut doar pentru volei și baschet. Dacă un singur salariu important de la baschet sau volei ar ajunge la una dintre celelalte secțiile, eu cred că ar fi rezultate mult mai bune” ❚ „Sunt sigur că intențiile mele nu vor fi receptate pozitiv de către cei din club și că voi fi împiedicat în demersurile pe care vreau să le fac. Dacă nu vor să colaboreze, o să le facem adrese scrise și o să trec ca buldozerul” ❚ „Am o mică dezamăgire, pentru că nu am fost informat de toate problemele de la bazin, dar probabil că și din cauza timpului foarte scurt. Momentan nu acuz pe nimeni de nimic. Sper să nu fie rea voință din partea conducerii clubului și să fiu împiedicat să-mi fac treaba” ❚ „Este o idee foarte bună înființarea unei secții de lupte la CSM, pentru că Târgoviștea a avut și are antrenori cu tradiție, care au format sportivi valoroși și care au obținut rezultate importante” ❚ „Vreau să-l întreb și eu pe președintele CSM, pentru ce colaborează cu acest crainic la meciurile de baschet? Dacă ținem lângă noi oameni care ne fac mai mult rău, nu e un lucru util”

COSTIN MIHAI


Schimbările apărute în ultima perioadă în executivul Primăriei Târgoviște au adus Clubul Sportiv Municipal sub controlul unui alt viceprimar. Responsabil de activitatea CSM Târgoviște nu mai este Cosmin Bozieru, ci Andrei Albu, fostul șef al Serviciului Public Județean de Turism, Tineret și Sport din cadrul CJ Dâmbovița. Un practicant al sporturilor de contact, tânărul viceprimar nu e străin de fenomenul sportiv, iar la CSM Târgoviște și-a propus realizarea unor obiective interesante.

„Momentan, nu știu toate substraturile clubului, dar o să mă informez. Vreau să spun și să subliniez că la acest club nu sunt doar volei și baschet. Fiind un practicant al sportului individual, mă voi axa și pe promovarea atleticii grea. După părerea mea, activitățile de box, lupte sau judo au fost sub-bugetate și foarte puțin promovate de actuala conducere. Bugetul a fost aprobat și țin să se facă o împărțire mai echitabilă între secții, iar eu voi face lobby pentru sporturile individuale. Știu că este în proiect amenajarea unei săli pentru atletică grea și o să vedem cum putea susține și noi ca primărie realizarea acestui obiectiv. Din câte am înțeles, condițiile de pregătire ale sportivilor de la box sunt foarte grele”.

Albu a mers ieri la sediul clubului

Chiar dacă este de numai câteva zile în funcție, Andrei Albu adună informații despre tot ce înseamnă CSM Târgoviște și lasă impresia că este la curent cu multe lucruri din interiorul clubului. Ieri a stabilit o întâlnire cu președintele Ciprian Iugulescu, solicitând să-i fie puse la dispoziție diferite documente, pentru a cunoaște și mai bine situația clubului pe care îl are în subordine.

„Sunt sigur că intențiile mele nu vor fi receptate pozitiv de către cei din club și că voi fi împiedicat în demersurile pe care vreau să le fac. Dacă nu vor să colaboreze, o să le facem adrese scrise și o să trec ca buldozerul. Mai știu că salariile de la baschet și volei reprezintă unul dintre subiectele foarte delicate și sper să primesc un răspuns concret din partea managerului clubului. Sincer, nu cred că mi-l va da”.

În mod normal, Ciprian Iugulescu nu-i poate ascunde informații sau documente celui căruia i se subordează direct. Și până la urmă, ce ar avea de ascuns? „Clubul e farmacie”, a spus-o în mai multe rânduri fostul primar Gabriel Boriga, cel care coordonează în acest moment activitatea echipei de volei.

Noul viceprimar vrea un echilibru financiar între secții

Ca pasionat al sporturilor de contact, Andrei Albu va veni cu o propunere către conducerea CSM.

„În trecut am organizat gale de kick-boxing în Târgoviște, iar intenția mea este să fac niște evenimente de promovare a atleticii grea și a Clubului Sportiv Municipal. Vreau să inițez un fel de cupă a sporturilor de contact și rămâne să vedem dacă clubul va fi receptiv la propunerea mea. Am văzut că afară se practică asemenea gale cu mult succes, iar spectatorii se axează pe ramura sportivă preferată. Recunosc că sunt și un pic subiectiv, dar ca o persoană neimplicată eu vedeam acest club ca unul făcut doar pentru volei și baschet. Ceea ce nu este un lucru neapărat rău, dar la CSM mai sunt și alte secții, care sunt sub-bugetate clar. Cel puțin la judo, nu știu dacă au fost bugetați bani pentru toată secția cel puțin cât salariul unei sportive de la baschet sau volei. Dacă un singur salariu important de la baschet sau volei ar ajunge la una dintre celelalte secții, eu cred că ar fi rezultate mult mai bune”.

Primul reproș la adresa președintelui Iugulescu

Noul viceprimar salută apariția unei secții de lupte în cadrul Clubului Sportiv Municipal și chiar îi felicită pe cei de aici pentru alegerea făcută în privința coordonatorului acesteia.

„Este o idee foarte bună înființarea unei secții de lupte la CSM, pentru că Târgoviștea a avut și are antrenori cu tradiție, care au format sportivi valoroși și care au obținut rezultate importante. Mă bucur că domnul Corneluș Cornea va antrena secția de lupte, pentru că experiența tatălui își va spune cuvântul. Sunt convins că vom avea rezultate și la lupte, și la sporturile individuale, nu doar la cele de echipă”.

Andrei Albu nu ezită să-i transmită și un reproș președintelui Ciprian Iugulescu, pe subiectul bazinul de înot.

„Aici am o mică dezamăgire, pentru că nu am fost informat de toate problemele de la bazin, dar probabil că și din cauza timpului foarte scurt. Momentan nu acuz pe nimeni de nimic. Sper să nu fie rea voință din partea conducerii clubului și să fiu împiedicat să-mi fac treaba”.

„Conflictul de la CSM eu cred că este artificial și impus politic”

Albu este la curent cu tensiunile din club, însă nu-l sperie deloc, dorind să le pună capăt cât mai repede.

„Conflictul de la CSM eu cred că este artificial și impus politic. Din păcate, clubul acesta a fost implicat politic și sper să nu fie o armă electorală. Eu nu am miză politică și nu o să mai candidez pentru absolut nimic. Intenționez să ies definitiv din politică, pentru că nu este mediul pentru un om ca mine. Eu sunt mai direct, nu-mi plac birocrațiile gratuite și nici să mă ascund după copac. Am acceptat funcția pentru a asigura continuitatea în primărie și să nu dăm peste cap toate proiectele inițiate de Cristi Stan, un profesionist și un om care știe ce face. În perioada scurtă în care sunt viceprimar, vreau să fac cât mai multe lucruri bune”.

Mai mult, proaspătul viceprimar și-a exprimat părerea și în cazul speakerului de la meciurile de baschet.

„Atâta timp cât cineva este colaborator al clubului, prin poziția de crainic la meciurile de baschet, care probabil că este și plătit pentru asta, nu mi se pare corect să defăimeze clubul. Sau să defăimeze cât vrea, dar să nu mai aibă niciun avantaj de la club. E o chestie tipic românească, să muști mâna care te hrănește. E ca și când îți înjuri părinții. Vreau să-l întreb și eu pe președintele CSM, pentru ce colaborează cu acest crainic la meciurile de baschet? Dacă ținem lângă noi oameni care ne fac mai mult rău, nu e un lucru util. Poate că are presiuni din altă parte, însă de ce nu renunță la colaborarea cu CSM?”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adrian la 12.02.2016 09:51

Stau, citesc si ma minunez cine a ajuns sa "conducă" destinele sportului din Primăria Târgoviște.
Dar, ce avem noi aici: multe tatuaje, ceafă groasă, multă grăsime ( că de mușchi nu este vorba ), tupeu cu nemiluita si atitudine de SMECHER.
Tipic românesc, dâmbovițean si....fără comentarii.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale