Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2022 00:08

Medalie la înot


A A

Andreea Văcaru, bronz la Naționalele în Bazin Scurt

Andreea Văcaru, bronz la Naționalele în Bazin Scurt

* Sportiva antrenată de Octavian Postolache a cucerit bronzul în proba de 50 metri spate (seniori și tineret) și a mai prins o finală A (100 m fluture) și o finală B (100 m spate)

 

Rezultate apreciate obținute sportivii de la CS Târgoviște la Campionatul Național de Înot în Bazin Scurt pentru juniori, tineret și seniori, desfășurat la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Andreea Văcaru a urcat pe podiumul de premiere, după ce a avut parte de o evoluție foarte bună în ultima zi a eccentric. Sportiva antrenată de Octavian Postolache a cucerit bronzul în proba de 50 metri spate (seniori și tineret) și a mai prins o finală A (100 m fluture) și o finală B (100 m spate).

Totodată, Ștefan Rachieru, concurat în trei finale: Finala B – 200 m spate, Finala C – 200 m mixt și Finala C – 100 m bras. Cei doi sportivi, alături de colegii lor, Mădălina Iorga și Andrei Lazăr, au format echipa Clubului Sportiv Târgoviște, care a concurat în proba de ștafetă combinată de 4X50 m liber. La Campionatul Național de Înot în Bazin Scurt au participat și trei sportivi legitimați la CSM Târgoviște, coordonați de Gheorghe Tzitzeclis. Ștefania Mirea, Alexandra Gheorghe și Nichita Jitaru îmbină foarte bine sportul de performanță, cu studiile, de vreme ce au medii de peste 9,50, la instituții de învățământ apreciate din Târgoviște.

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale