Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2016 00:06

Superb!


A A

Andreea Părăluță a debutat pentru Atletico Madrid

Andreea Părăluță a debutat pentru Atletico Madrid
Dâmbovițeanca Andreea Părăluță a apărat oficial pentru Atletico Madrid

* Fotbalista dâmbovițeancă a fost folosită în ultimele 25 de minute ale confruntării cu Tenerife, pe care echipa sa a câștigat-o cu 7-0

* „Mă simt fericită, bucuroasă, toate sentimentele mă încearcă în astfel de momente”, a mărturisit Andreea Părăluță

* Fotbalista originară din Pucheni a fost convocată pentru dubla manșă cu Portugalia, din barajul de calificare la turneul final al Campionatului European din 2017. „Sunt optimistă. Sper și cred că ne vom califica la Euro. Avem echipă bună, avem ambiție, suntem foarte motivate. Ar fi frumos să nu primesc gol”

LIVIU DOBRE


Transferată la Atletico Madrid în vară, după evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în tricoul celor de la ASA Târgu Mureș, Andreea Părăluță a debutat într-un meci oficial pentru puternica grupare spaniolă. Fotbalista dâmbovițeancă, care evoluează pe postul de portar, a fost introdusă în teren în minutul 65 al confruntării cu Tenerife, pe care echipa sa a câștigat-o într-o manieră categorică, cu 7-0. „Mă simt fericită, bucuroasă, toate sentimentele mă încearcă în astfel de momente. M-am pregătit incredibil de la sosirea la Madrid, am apărat în meciuri amicale, dar nu am prins până acum niciun joc oficial”, a mărturisit Andreea Părăluță, care anul trecut a fost declarată cea mai bună jucătoare din campionatul României de fotbal feminin.

Convocată pentru „dubla” cu Portugalia

Prima reprezentativă a României de fotbal feminin este foarte aproape de a se califica  la turneul final al Campionatului European 2017, care va fi găzduit de Olanda. Pentru asta, selecționata pregătită de Mirel Albon trebuie să treacă de Portugalia, într-un duel decisiv în dublă manșă. Primul joc este programat mâine, de la ora 18.45, pe stadionul „Estadio do Restelor” din Lisabona, urmând ca returul să se joace marți, 25 octombrie, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Pentru aceste două jocuri a fost cooptată în lot și Andreea Părăluță, alături de alte două dâmbovițence, surorile Roxana Oprea (portar, Olimpia Cluj) și Olivia Oprea (fundaș, UD Levante). „Am ceva emoții, pentru că este o dublă importantă. Sunt optimistă. Sper și cred că ne vom califica la Euro. Avem echipă bună, avem ambiție, suntem foarte motivate. Ar fi frumos să nu primesc gol. Ce pot să promit este faptul că voi da totul în această dublă contra Portugaliei”, a spus portarul dâmbovițean într-un interviu acordat site-ului Federației Române de Fotbal.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale