Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2020 00:10

Baschet 3x3


A A

Ancuța Stoenescu și Gabi Irimia, într-un stagiu cu lotul olimpic

Ancuța Stoenescu și Gabi Irimia, într-un stagiu cu lotul olimpic

❚ Două dintre jucătoarele care au apărat culorile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în sezonul 2019-2020 s-au aflat în cantonament cu lotul olimpic lărgit al României de baschet 3X3 ❚ Au fost convocate Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipoș, Alexandra Uiuiu, Annemarie Godri- Pârău, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu-Kim și Ashley Walker ❚ Staff-ul tehnic a fost compus din Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuțescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) si Cristian Olteanu (psiholog)

 

C.M.

 


 

Două dintre jucătoarele care au apărat culorile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în sezonul 2019- 2020 s-au aflat în cantonament cu lotul olimpic lărgit al României de baschet 3X3. Naționala a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio, ce ar fi trebuit să se desfășoare în această vară. Așa cum s-a întâmplat cu toate activitățile sportive majore programate în perioada pandemiei de coronavirus, Olimpiada a fost amânată, competiția urmând să se desfășoare anul viitor.

Au toate șansele să meargă la Tokyo

După ridicarea celor mai importante restricții, lotul olimpic de baschet 3X3 și-a reluat activitatea și s-a pregătit luna aceasta într-un stagiu centralizat la Izvorani. Pregatirea de la baza sportivă a Comitetului Olimpic și Sportiv Român a fost efectuată cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19. Pentru această primă acțiune, organizată după ridicarea stării de urgență din România, au fost convocate următoarele sportive: Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Sipoș, Alexandra Uiuiu, Annemarie Godri-Pârău, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu- Kim și Ashley Walker. Staff-ul tehnic a fost compus din Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuțescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) si Cristian Olteanu (psiholog). Din lotul olimpic al României fac parte și două jucătoare care au fost legitimate la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în stagiunea recent încheiată, Ancuța Stoenescu și Gabriela Irimia. Cele două au toate șansele ca în 2021 să facă parte din echipa care va evolua la Tokio pentru țara noastră.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia – Hermannstadt, un meci de care pe care
Săndoi încearcă să păstreze Chindia în prima ligă
Săndoi ar putea fi eroul unui oraș
Eșec pentru Săndoi la debut
Săndoi are o misiune aproape imposibilă
Chindia joacă ce a fost învățată
Primul meci pentru Săndoi pe banca Chindiei
9 finale pentru Săndoi
Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I
Moldovan, înlocuit cu Săndoi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale