Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2020 00:10

"Sănătatea este pe primul loc"


A A

Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice

Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice

❚ „Este o situație delicată la nivel mondial și, cu siguranță, toată această situație mă va face mai puternică și mai înțelegătoare, cum de altfel cred ca va fi cu noi toți. Omul a fost creat să se adapteze la orice situație, la fel și eu” ❚ „Am jucat de la egal la egal cu toate echipele deja calificate la Jocurile Olimpice, cunosc nivelul. România se afla la Jocurile Olimpice datorită faptului că am arătat valoare și spirit de competiție, indiferent de greutățile care ne-au ieșit în cale” ❚ „Ar trebui să mai așteptăm puțin, sunt țări cu situații mult mai grave decât România și încă nu au luat o decizie de terminare a campionatului. Mi-aș dori să se termine pe teren campionatul, deși înțeleg că este o situație dificilă”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Ancuța Stoenescu și Gabriela Irimia, două dintre jucătoarele echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, așteptau cu nerăbdarea participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din această vară. Amânarea celei mai mari competiții sportive a lumii a fost comentată echilibrat de Ancuța, componentă a naționalei României de baschet 3x3, calificată pentru competiția din Japonia. „Având în vedere ca este o problemă la nivel mondial, iar sănătatea și siguranța oamenilor este pusă în pericol, cred că este cea mai înțeleaptă decizie amânarea Jocurilor Olimpice. Așadar și noi am luat-o ca atare. Sănătatea este pe primul loc. Cu siguranță că odată cu amânarea Jocurilor Olimpice și programul nostru de pregătire se va schimba însă ne vom adapta noilor cerințe” Are 12 titluri în România! „Este o situație delicată la nivel mondial și, cu siguranță, toată această situație mă va face mai puternică și mai înțelegătoare, cum de altfel cred ca va fi cu noi toți. Omul a fost creat să se adapteze la orice situație, la fel și eu. Din punct de vedere fizic nu va fi nicio problemă, atâta timp cât ești sănătos. Am jucat de la egal la egal cu toate echipele deja calificate la Jocurile Olimpice, cunosc nivelul. România se afla la Jocurile Olimpice datorită faptului că am arătat valoare și spirit de competiție, indiferent de greutățile care ne-au ieșit în cale. Din punctul meu de vedere ar trebui să mai așteptăm puțin, sunt țări cu situații mult mai grave decât România și încă nu au luat o decizie de terminare a campionatului. Mi-aș dori să se termine pe teren campionatul, deși înțeleg că este o situație dificilă”, a transmis Ancuța Stoenescu pentru tmsport.ro, campioană de 12 ori în România, cu ICIM Arad, Sepsi Sf. Gheorghe, Livas și CSM Târgoviște.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Fără vești de la volei
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus
Președintele Marcel Ghergu anunță măsuri dure


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale