Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.06.2014 07:19

Pamflet


A A

Amoruri cu dreapta

Amoruri cu dreapta

ALINA MAVRODIN VASILIU

www.alinamavrodin.ro


M-am amuzat copios văzând ce-a ieșit din ideea lui don’ Călin de a nu-l invita pe nea Traian la Ședința Solemnă a Senatului. Dintr-o dată, cei care jurau că-ntăresc dreapta-n România (și) fără Traian Băsescu au izbucnit la microfoane că-l vor pe Traian Băsescu, azi, în Senat. Altfel o pun de-o grevă de nu s-a mai pomenit în istoria noastră parlamentară. Hă, hă, hă, să râdem ca nea Traian!

 

Eu cred că unii au dat-o-n patima „democrației”, ptiu, că era să-i zic patima politică a beției de putere, când vine vorba despre iubirea pentru tătucul „dictaturii luminate”. Păi nu era el cel care transformase Palatul Cotroceni într-un fel de fortăreață în care intră doar cine vrea mușchiul lui umflat pe dreapta?

 

Asta cu „dictatura luminată” e scoasă pe piață de „populara” Elena, cu care PDL-ul tot așa o ține, că nu mai are nici o treabă. Fix ca-n cazul lu’ nea Traian. Și uite-i acu’ flambați de-ai zice că cel care le făcea papa de la perdeluță n-ar fi una și aceeași persoană cu cel care interzicea accesul în Palatul Cotroceni pentru președintele Senatului, Crin Antonescu.

 

Ce „vremuri democratice”! Nu-i așa domnilor parlamentari liberalo-democrato-populari? Mă chinui să-mi amintesc, și rău fac, dacă or fi amenințat că vor pune de-o grevă parlamentară și atunci când primul om în stat nu-l primea pe-al doilea la festivitățile oficiale de la Palatul Cotroceni. Dar pot să jur că nici prin cap nu le-a trecut așa ceva.

 

Mai degrabă le-ar fi trecut un glonte, știți c-așa se mai zice în termeni populari. Ce m-amuză în toată chestia asta? Păi să vă spun, că nu țin secret! Faptul că actualul președinte al Senatului a aruncat o momeală pe care mulți au mușcat-o cu pasiunea cu care niște amanți fanatici, ținuți separat cu forța împrejurărilor, abia așteaptă să se întâlnească pentru a se devora reciproc. Nu doar din priviri, ci și cu săruturi pătimașe.

 

Și când colo, ce să vezi? Îl apucă bruc pe don’ Călin să le strice randevu-ul atât de așteptat! Fierbe sângele-n ei și basta! Dragoste cu năbădăi și-n politica asta! Te pui cu amorurile de pe dreapta? Tocmai acu-n an electoral? Uite că don’ Călin s-a pus și mă umflă râsul de ce-a ieșit.

 

În plus, subiectul e și de oareșce interes public, nu doar de can-can. Adică, uite ce mister amoros a dezlegat încăierarea asta nouă din Senat. PDL s-a jurat că nu e cu nea Traian. Și... eee! PNL s-a (în)jurat că nu e cu nea Traian. Și... eee! PMP – se știe că-l iubește sincer pe nea Traian. Deci și PMP... eee!

 

Toată „dreapta” din Senat strigă-n cor „Noi vrem cu Traian”. Ce contează că poporul nu-l mai vrea! Cică așa e la ei, în democrația populară!

 

 www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale