Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2022 00:18

Înaintea sărbătorilor de iarnă,


A A

Amenzi uriașe aplicate de DSVSA Dâmbovița

Amenzi uriașe aplicate de DSVSA Dâmbovița

*Totalul amenzilor a fost de 20 amenzi, cu valori variate, între 600 și 10.000 de RON

 

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor din județul Dâmbovița au aplicat amenzi  în valoarea de 10.000 de RON și au reținut peste 90 de kilograme de produse din carne în cadrul controalelor efectuate în perioada 29 noiembrie – 22 decembrie 2021. Directorul General al DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea, a precizat că produsele neconforme au fost dirijate către unitățile de ecarisare autorizate, pentru a fi distruse.

Controalele au vizat toate unitățile comerciale din județul Dâmbovița. În urma acestora, totalul amenzilor a fost de 20 amenzi, cu valori variate, între 600 și 10.000 de RON. Directorul Sandu Tolea a vorbit mai multe despre activitatea din ultimele săptămâni ale Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița.

90 de kilograme de produse expirate, confiscate în urma controalelor

„De ani de zile, Direcția Sanitar-Veterinară Dâmbovița este prezentă întotdeauna în perioada premergătoare, atât a Crăciunului, cât și a Paștelui. La ultimele sărbători, nu am avut probleme foarte multe, însă am avut câteva destul de grave, unde am fost nevoiți să-i sancționăm pe furnizori. Am avut multe controale în unitățile comerciale, unde am constatat câteva deficiențe, cum ar fi depozitarea necorespunzătoare de origine animală și non-animală, etichetarea necorespunzătoare a produselor. Am avut două amenzi și pentru produsele expirate, acolo unde au fost produsele confiscate, denaturate și trimise către unitatea de ecarisare. Am avut în jur de 20 de amenzi acordate, acestea fiind variate, de la 600 de lei până la 10.000 de RON. Acestea au fost aplicate acolo unde am depistat produsele expirate și au fost confiscate undeva la 90 de kilograme de produse expirate”, a declarat directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Infrastructura educațională continuă să se schimbe
Guvernul a aprobat înființarea centrelor de evaluare propuse de PSD pentru prevenirea formelor grave de COVID-19
Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!
2022, an important pentru investiții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale