Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2021 00:15

Polițiștii au aplicat....


A A

Amenzi de 16.600 lei în controale anti-COVID19

Amenzi de 16.600 lei în controale anti-COVID19

Situația la data de 08.02.2021, din județul Dâmbovița, este următoarea: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 38.879 • Persoane confirmate cu COVID-19: 16.858 (20 persoane astăzi) • Persoane vindecate, în total: 15.810 • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 538 • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1189 • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 1 • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 399 • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 105 dintre care 3 persoane la ATI. Structurile teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice au intensificat acțiunile pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă. În perioada 5-7 februarie, polițiștii dâmbovițeni au efectuat 7883 de verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmbovițeni au efectuat misiuni de patrulare și au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.600 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020. Echipajele ISU „Basarab l“ Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au fost solicitate, în continuare, pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, au fost executate, în perioada 5-7 februarie, de către personalul ISU „Basarab I“ Dâmbovița 8 misiuni pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 7 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 20 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 55 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ 78 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice și 16 misiuni de decontaminare. Ieri a fost aprobată hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 28/08.02.2021 privind constatarea ratelor de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în unele unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița. Hotărârile sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență și pe pagina de facebook – Instituția Prefectului-județul Dâmbovița.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE
ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică
Analizele medicale gratuite, tot mai greu de efectuat în Târgoviște
Femeie din Republica Moldova, depistată cu ședere ilegală în Dâmbovița
Târgoviștea, din nou sub cod roșu COVID-19
44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977
"Fii mândru de zâmbetul tău! Ai grijă de sănătatea ta orală!"
Prioritățile Direcției Silvice Dâmbovița
Sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în județul Dâmbovița
S-au născut mai mulți copii în județul Dâmbovița
Crucea Roșie Dâmbovița a început o nouă campanie de informare COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Multilateralismul global în Conferință despre viitorul Europei? (I)

Acum exact un an, împreună cu profesorul Vasile Pușcaș organizasem o dezbatere la Bruxelles în care făceam conexiunea dintre partidele politice europene și evoluția guvernării mondiale. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale