Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.05.2015 00:10


A A

Amenințări macabre la Morteni–PCM Ungureni

Amenințări macabre la Morteni–PCM Ungureni
Delegatul lui Florin Bărăceanu a tras o sperietură groaznică la Morteni: a fost amenințat cu cuțitul să nu formuleze o contestație!

❚ Cei de la PCM Ungureni susțin că delegatul echipei ar fi fost scuipat, înjurat și amenințat cu cuțitul în momentul când se îndrepta spre vestiare pentru a face contestație ❚ „Ce s-a întâmplat la Morteni este strigător la cer, măcel, Kosovo. Așa ceva nu am mai întâlnit, s-a jucat pe rupte!”, a comentat Florin Bărăceanu, finanțatorul celor de la PCM Ungureni ❚ De partea cealaltă, oficialii Olimpiei Morteni dezmint cele declarate de adversari, susținând că sunt doar minciuni ❚ „Nu s-a întâmplat acest lucru, nici vorbă de așa ceva, nimeni nu a fost amenințat cu cuțitul aici, sunt doar minciuni”, s-a apărat Ion Ghiță, delegatul Olimpiei Morteni ❚ Din câte se pare, PCM Ungureni ar fi depus patru contestații, iar Olimpia Morteni două

LIVIU DOBRE

 


 

Oficialii echipei PCM Ungureni au adus acuzații grave la adresa gazdelor, după meciul jucat pe terenul Olimpiei Morteni, pierdut cu 2-1. Aceștia spun că adversarii au prestat un joc dur și, mai mult, că delegatul echipei ar fi fost amenințat cu un cuțit pentru a-l opri să formuleze o contestație.

Amenințări cu cuțitul!

Din câte se pare, unul dintre cei de la Morteni l-ar fi amenințat pe delegatul echipei PCM Ungureni că va scrie în agenda pe care o ține în mână cu sângele său.

„Ce s-a întâmplat la Morteni este strigător la cer, măcel, Kosovo. Așa ceva nu am mai întâlnit, s-a jucat pe rupte! Noroc cu brigada de arbitrii, care în mare parte si-a făcut treaba bine, sunt și ei oameni, nu pot vedea chiar tot, una peste alta a fost un arbitraj bun! Vrem să facem o contestație la pauză, delegatul echipei merge spre vestiare și în drum este înjurat și scuipat, iar un lucru foarte grav este că un membru din cadrul echipei adverse scoate un cuțit și îi transmite delegatului că pe agenda ce o ține în mână va scrie cu sângele lui. Asemenea echipe trebuie scoase din campionat sau măcar amendate drastic!”, au povestit cei de la PCM Ungureni, care s-au arătat extrem de indignați de cele întâmplate la Morteni.

„Nu s-a întâmplat așa ceva, sunt doar minciuni”

Oficialii Olimpiei Morteni neagă însă acuzațiile aduse, delegatul Ion Ghiță arătându- se surprins de lucrurile declarate de cei de la PCM Ungureni.

„Nu s-a întâmplat acest lucru, nici vorbă de așa ceva, nimeni nu a fost amenințat cu cuțitul aici, sunt doar minciuni. Nu există oameni care să facă așa ceva aici, să amenințe sau să se ia de cineva, nu s-a întâmplat niciodată ca spectatorii să pătrundă pe teren sau lucruri de genul ăsta. Căpitanul lor a depus contestația, am mers împreună la vestiare. Nu înțeleg cum au apărut asemenea acuzații, mai ales că eu m-am înțeles bine cu băieții de la Ungureni”, ne-a mărturisit Ion Ghiță, delegatul Olimpiei Morteni.

A „plouat” cu contestații

Din câte se pare, PCM Ungureni ar fi depus patru contestații, iar Olimpia Morteni două. Oficialii echipei gazdă vin și cu o precizare interesantă.

„Ei au depus trei contestații la pauză și una după meci. La final a fost puțin deranj și haideți să vă spun de ce. În timpul meciului un jucător de-al nostru a căzut și și-a rupt un deget. S-a dus la Găești să facă radiografie, apoi a fost trimis la Târgoviște. L-am întrebat pe Bărăceanu (n.r. căpitanul și finanțatorul celor de la PCM Ungureni) dacă au de gând să facă contestație pe el, să știm ce facem, și a spus că nu. La finalul jocului însă au făcut contestație pe jucătorul respectiv, iar cum acesta era plecat la spital era clar că nu avea cum să se prezinte, astfel că punctele sunt ca și pierdute”, a spus Ion Ghiță.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Catalin la 05.05.2015 18:11

De unde ai luat acele cuvinte domnule Florin Baraceanu, joci in filme horror cumva? Daca era sa fiti o echipa mare si plina de valoare ne bateati in teren, oricum nu aveti ce cauta in D!!!! Scuzati-mi indrazneala ;)


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale