Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2018 00:19

Editorial


A A

Amenințări demente la adresa României

Amenințări demente la adresa României

GEORGE COANDĂ


Domnul Frans Timmermans – primvicepre ședinte al Comisiei Europene, și-a pierdut, cu siguranță, uzul rațiunii. Ceea ce a slobozit pe gură, deunăzi, este de noaptea minții. Și nu mă îndoiesc că n-a vorbit cu gura lui, ci cu a altora, de pildă cu aceea a unor tâlhărești grupuri de interese economico-financiare, cum ar fi ardentul interes al patriei sale natale, Olanda, de a pune laba colonialistă – nu s-a vindecat încă de metehnele puterii colonialiste care a fost – pe unele oportunități economice românești, cum ar fi marele port Constanța. Agățânduse, ca scaiul de pielea omului, de faptul că actuala guvernare a României promovează noile legi ale Justiției și, mai ales, legea off-shore, dar și agitat cu nemernicie de unii europarlamentari români de la Bruxelles / Strasbourg din umbra lui Klaus Werner Iohannis, acest domn rubicond a amenințat, în modul cel mai obraznic fascisto-bolșevic România cu focul iadului. Cică, dacă nu renunță la noul pachet de legi pe Justiție și n-a spus-o, însă, se subînțelege, și la legea off-shore, Guvernul României va fi tras (târât, adică) în judecată la CEDO. E clar, personajul acesta bizar și-a pierdut uzul rațiunii. Nici când România, pe vremea când făcea parte din „lagărul socialist”, nu a fost pusă în halul ăsta la colț de Kremlinul stalinist. Păi, pe bună dreptate, Românii se pot întreba de ce naiba țara lor a intrat în NATO, ca să fie călcată de picioarele copitate ale stăpânilor UE. Ungaria și Polonia, care sfidează Înalta Poartă de la Bruxelles / Strasbourg și au și îndreptățiri să o facă, amenințate și ele cu focul iadului, au dat o replică usturătoare: o vor pune de un Ungaroexit și de un Polexit. Dar, în România, cine să se ridice cu demnitate și să apere această țară de mofturile, repet, tupeist-colonialiste ale unor… moftangii bruxellezo-strasbourghezi? La urma urmelor, de ce n-am trece integrator în Uniunea Europa-Asia și să fim apărați de Moscova și Beijing? Bineînțeles, am făcut un… spirit de glumă! Dar ce te faci cu moftangiii din fruntea UE? Haideți să reflectăm.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale