Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.10.2021 00:18

La SAJ Dâmbovița,


A A

Ambulanțierii, epuizați de urgențele COVID-19

Ambulanțierii, epuizați de urgențele COVID-19

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița spune că personalul instituției este într-o continuă activitate. Solicitările pentru testările COVID și numai, lasă fără răgaz personalul ambulanțier. Managerul Mihail Gheorghe a precizat că o soluție pentru revigorarea sistemului sanitar din România ar fi reintroducerea Stării de Urgență.

,,Personalul nostru este epuizat, am avut noroc că am făcut acele angajări de ambulanțieri pentru perioada Stării de Alertă, dar chiar și așa abia facem față solicitărilor. Lumea trebuie să înțeleagă că fără vaccin și respectarea restricțiilor nu avem cum să punem capăt acestei pandemii. Scenariul nostru pentru a ieși din această criză sanitară este acela de a reintroduce Stare de Urgență.

Într-adevăr, efectele economice nu vor fi cele mai bune, dar cred că măcar pentru trei săptămâni se poate face acest lucru, nu ar fi atât de mult afectată economia, iar pentru sistemul sanitar ar fi o gură de oxigen. Când a fost valul 1, vă aduceți bine aminte că erau foarte puține cazuri, acum au explodat și nu am trecut cu bine nici de celelalte valuri”, a declarat Mihail Gheorghe, managerul SAJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Târgoviște, un oraș curat, înainte de toate
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale