Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2023 00:12

În Dâmbovița,


A A

Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi

Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi

*Conducerea unității medicale spune că în parcul auto pe care îl deține sunt și multe mașini vechi, care nu ar mai avea viață lungă

 

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița a reușit să facă față numărului mare de solicitări din ultima perioadă, dar și din timpul pandemiei. Managerul instituției, Mihail Gheorghe, spune că un motiv pentru care numărul de intervenții a fost mereu acoperit și s-a ajuns în timp util la fiecare caz, sunt mașinile de la SAJ Dâmbovița, care încă se prezintă într-o stare bună. Totuși, conducerea unității medicale spune că în parcul auto pe care îl deține sunt și multe mașini vechi, care nu ar mai avea viață lungă. Proiectul Ministerului Sănătății în cadrul căruia vor fi aduse aproximativ 800 de mașini noi pentru serviciile de ambulanță, a intrat în impas, spune Mihail Gheorghe.

SAJ Dâmbovița are 65 de autoturisme, cele mai noi dintre ele au fost aduse în 2018, potrivit managerului. Acesta spune că mașinile sunt într-o stare foarte bună, iar intervențiile se pot face în condiții normale, dar nu se știe pentru cât timp cele vechi vor mai putea fi folosite în condiții optime. Mihail Gheorghe, managerul de la SAJ Dâmbovița spune că în următorii doi ani sunt șanse mici să fie aduse mașini noi în parcul auto al instituției, potrivit informațiilor pe care le are legat de proiectul Ministerului Sănătății, pe fonduri europene, pentru aducerea de mașini noi.

„Încă stăm bine în ceea ce înseamnă parcul auto la SAJ Dâmbovița. Totuși, unele mașini sunt vechi, încercăm să le întreținem și să ne folosim de ele cât putem, dar la un moment dat, echipajele nu își vor mai putea face atât de bine treaba cu ele. Este clar că avem nevoie de niște mașini noi, măcar câteva pentru a fi înlocuite cele vechi. Așa cum am mai spus și în alte dăți, noi stăm bine la acest capitol față de multe alte unități spitalicești din țară, dar uitați că timpul începe să treacă peste mașini și este nevoie de o revigorare și la acest capitol. Ultimele mașini noi aduse a fost în anul 2018”, spune managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Activitate turistică bogată în județul Dâmbovița
Polițiști la școală de Ziua Nonviolenței
Se vor construi șase locuințe pentru doctori și profesori
Manifestare educațională dedicată Unirii
Exporturile au bătut importurile
,,Extinderea Cardiologiei și tratarea infarctului miocardic acut, cel mai bun lucru la SJUT”
Primăria Dobra are obiective mari
Regres în domeniul construcțiilor
Două noi investiții pentru 2023
345 de locuri de muncă disponibilePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale