Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.12.2018 00:10

Citiți și respectați regulamentul!


A A

Amatorism în fotbalul dâmbovițean

Amatorism în fotbalul dâmbovițean

❚ La un meci de cupă jucat la Viișoara, oaspeții de la Raciu au operat 4 schimbări, în condițiile în care numărul maxim permis pe parcursul timpului regulamentar de joc era de 3 ❚ „Așa este, echipa oaspete a făcut 4 schimbări. Eu nu am știu că se pot face doar 3 la meciurile de cupă și a patra doar în reprizele de prelungiri. Vina îmi aparține și mie, dar e și a celor de la Raciu, care ar fi trebuit să se informeze”, și-a recunoscut culpa arbitrul Bogdan Matei ❚ „Fluierașii” nu au fost instruiți în acest sens la ședința dinaintea etapei de cupă, după cum a recunoscut președintele lor, Ioan Negoescu. „Nu știu câte schimbări ar fi trebuit efectuate, Comisia de Competiții și Disciplină vă poate răspunde la această întrebare” ❚ „De miercuri scrie pe site-ul AJF câte schimbări sunt permise la meciurile de cupă. Delegații echipelor ar fi trebuit să se informeze”, a venit și răspunsul secretarului CCD, Gigi Ionescu

 

COSTIN MIHAI

 


 

Fotbalul dâmbovițean e plin de controverse. Duminică, 2 decembrie, s-a jucat prima etapă din faza județeană a Cupei României, una plină de evenimente. Pentru a evita excluderea din campionat, echipele sau prezentat la meciuri, doar că multe le-au abordat în sictir: au invocat lipsa asistenței medicale, au abandonat pe parcurs ori au folosit jucători fără buletin, unii de 10-11 ani. Un caz mai special s-a petrecut la Viișoara, acolo unde oaspeții de la Raciu au operat 4 schimbări, în condițiile în care numărul maxim permis pe parcursul timpului regulamentar de joc era de 3. „Echipa adversă nu a respectat regulamentul, iar arbitrul i-a permis să-l încalce. V-am sesizat dumneavoastră, însă vom merge și la AJF”, ne-a abordat un jucător al Comerțului Viișoara. Pe teren a fost 3-2 pentru Pomicola Raciu. Arbitrul nu a știut, nici delegatul, nici șeful arbitrilor… amatorism total

Ideea e că la nivelul arbitrilor nu s-a comunicat nimic în privința numărului de schimbări care pot fi efectuate la meciurile de cupă.

Arbitrii nu au fost informați

„Așa este, echipa oaspete a făcut 4 schimbări. Eu nu am știu că se pot face doar 3 la meciurile de cupă și a patra doar în reprizele de prelungiri. Vina îmi aparține și mie, dar e și a celor de la Raciu, care ar fi trebuit să se informeze. Mai greșim și noi. Îmi asum că nu am știut, altfel nu-i lăsam să facă a patra schimbare”, și-a recunoscut partea de vină arbitrul Bogdan Matei . Numai că „fluierașii” nu au fost instruiți în acest sens la ședința dinaintea etapei de cupă, după cum a recunoscut președintele lor, Ioan Negoescu. „Nu știu câte schimbări ar fi trebuit efectuate, Comisia de Competiții și Disciplină vă poate răspunde la această întrebare. Nu știu cum a hotărât comisia de organizare a competiției. Eu nu am discutat treaba asta cu arbitrii, pentru că nu mi s-a transmis dacă se intră pe regulamentul fazei republicane a Cupei României sau pe cel al fazei județene”.

Disciplina a anunțat pe site-ul AJF

De data aceasta, Comisia de Competiții și Disciplină chiar și-a făcut treaba, anunțând pe site-ul AJF Dâmbovița, printr-o notă importantă, regula din dreptul schimbărilor. „De miercuri scrie pe site-ul AJF câte schimbări sunt permise la meciurile de cupă. Delegații echipelor ar fi trebuit să se informeze”, a venit și răspunsul secretarului CCD, Gigi Ionescu. De acolo ar fi trebuit să se informeze toți cei implicați. Încă o dovadă a dezorganizării de la AJF Dâmbovița, unde comisiile comunică precum americanii cu talibanii. În mod normal, echipa din Raciu va pierde meciul la masa verde.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale