Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.05.2021 00:21

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran recunoaște că sunt probleme în Coaliție, cu cei de la USR PLUS!


A A

"Altă Coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față"


❚ „USR este pentru prima dată la guvernare și nu are foarte multă experiență politică și nici diplomație uneori în ceea ce discutăm și ceea ce negociem”

 

VIOLETA STANCIU


După patru luni de absență, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a participat la prima sa conferință de presă din 2021 de la PNL Dâmbovița! A fost o conferință de presă atipică, la liber, cu întrebări și răspunsuri. Liderul PNL Dâmbovița a răspuns sincer la toate întrebările venite din partea jurnaliștilor. Despre relația cu partenerii de guvernare, respectiv cu cei de la USR PLUS, Virgil Guran a recunoscut că sunt probleme în Coaliție și că lucrurile nu stau tocmai pe roze, dar speră că vor reuși să ducă până la capăt această guvernare, adică până în 2024. ,,Nu contează ce cred eu, contează ce se va întâmpla... În mod normal trebuie să reziste această Coaliție și eu cred că va rezista, vom găsi soluții până la urmă, dar într-adevăr trebuie să recunoaștem că sunt anumite discuții, mai dese decât de obicei într-o coaliție și aceste discuții sunt generate, cred eu, și de faptul că USR este pentru prima dată la guvernare și nu are foarte multă experiență politică și nici diplomație uneori în ceea ce discutăm și ceea ce negociem, dar cred eu că le armonizăm. Asta este conjunctura politică și nu prea văd cum s-ar putea realiza o altă majoritate... Din punct de vedere doctrinar, nu cred că ne atingem prea mult, asta este clară situația, dar am stabilit un program de guvernare comun și încercăm să ne ținem de el. Realitatea este următoarea... în urma alegerilor a rezultat această coloratură politică. Altă Coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față. Noi, liberalii, suntem vizați, cotați ca cei care trebuie să conducă în momentul de față, cu toate că dacă aveam doar interesul politic spuneam, să stăm deoparte, să îi lăsam să se erodeze pe cei care vin în perioada asta grea... și vom crește natural, pentru că s-a văzut, de două ori s-a întâmplat treaba asta, am furat-o de două ori, dar avem curajul, suntem aici, știm că ne degradăm din punct de vedere al imaginii, de multe ori, dar rămânem , continuăm și ne facem treaba... Dacă vom rămâne până în 2024 sigur vom fi la un moment dat vizați de către electorat și s-ar putea să existe repercusiuni pentru noi, pentru că așa s-a întâmplat întotdeauna. Cei care au fost la guvernare până în ultimul moment au obținut rezultate mai slabe...’’, a declarat ieri senatorul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale