Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.04.2020 10:22

ANUNȚ DE MEDIU


A A

"Alimentarea cu gaze naturale din Sistemul Național de Transport a fabricilor de materiale de construcție din comua Doicești"

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

S. C. SOCERAM S. A. , str. Drumul Taberei, nr. 46, municipiul Câmpina, județul Prahova, titular al proiectului Alimentarea cu gaze naturale din Sistemul Național de Transport a fabricilor de materiale de construcție din comua Doicești, conductă ce urmează să tranziteze zone din orașul Fieni, comuna Moțăieni, orașul Pucioasa, comuna Brănești, comuna Vulcana Băi, comuna Vulcana Pandele, comuna Doicești ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM DAMBOVITA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul Alimentarea cu gaze naturale din Sistemul Național de Transport a fabricilor de materiale de construcție din comua Doicești, conductă ce urmează să tranziteze zone din orașul Fieni, comuna Moțăieni, orașul Pucioasa, comuna Brănești, comuna Vulcana Băi, comuna Vulcana Pandele, comuna Doicești ”, propus a fi amplasat în zone din orașul Fieni, comuna Moțăieni, orașul Pucioasa, comuna Brănești, comuna Vulcana Băi, comuna Vulcana Pandele, comuna Doicești, judetul Dambovita.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului DÂMBOVIȚA din str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 9 - 14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Înființare Ferma 12 – Creștere găini ouă consum, în sistem ecologic în comuna Dragodana, județul Dâmbovița"
Reparațiile la drumuri județene intră în linie dreaptă
Ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița din data de 28.05.2020
"Construire vulcanizare și spălătorie în comuna I.L. Caragiale"
"INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN VEDEREA AMENAJĂRII ZONĂ DE AGREMENT ȘI TERENURI DE SPORT"
"CONSTRUIRE PARC FOTOVOLTAIC"
"Înființare unitate de acvacultură și dezvoltarea de activități complementare..."
"Introducere teren în intravilan în vederea amenajării zona de agrement și terenuri de sport"
222 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui job
Continuă lucrările de reabilitare rutieră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale