Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.08.2015 00:17

În timp ce colegii se mai gândesc,


A A

Alexandru Oprea vizează o funcție de conducere în PSD Dâmbovița

Alexandru Oprea vizează o funcție de conducere în PSD Dâmbovița
Alexandru Oprea s-a decis să intre în lupta internă a PSD Dâmbovița

❚ În prezent vicepreședinte al partidului, social-democratul Alexandru Oprea a declarat că s-a decis să intre în lupta internă, dar funcția pentru care va candida o va alege abia după ce se va sfătui cu liderul partidului, Adrian Țuțuianu ❚ „Probabil voi candida pentru una din funcțiile de conducere din cadrul Organizației, rămâne de văzut unde, la Târgoviște sau la județ”, a mărturisit Alexandru Oprea care se declară „fidel ideii că lucrurile se fac în echipă și nu pe sistem veleitar” ❚ PSD Dâmbovița va intra în focul competițiilor interne în prima jumătate a lunii septembrie, cu Conferințele de alegeri la Organizațiile Județene de Tineret și Femei

ANA MARIA POPESCU


În timp ce colegii de partid se tot gândesc, se tot răzgândesc și nu reușesc să se decidă dacă vor intra sau nu în competiția internă pentru o funcție în PSD Dâmbovița, vicepreședintele social-democraților dâmbovițeni, Alexandru Oprea, este ceva mai hotărât și a anunțat deja că își va depune candidatura pentru unul dintre posturile de conducere ale partidului, dar nu a stabilit încă pentru care dintre acestea.

Socialdemocratul Alexandru Oprea a declarat că s-a decis să intre în lupta internă, dar funcția pentru care va candida o va alege abia după ce se va sfătui cu liderul partidului, Adrian Țuțuianu. Deocamdată, potrivit vicepreședintelui Partidului Social Democrat Dâmbovița, se lucrează la elaborarea unui regulament care să stea la baza depunerii candidaturilor pentru fiecare Organizație în parte, reguli care trebuie să fie întocmite până la finele acestei luni și asta pentru că în prima jumătate a lunii septembrie sunt programate Conferințele de alegeri la Organizațiile Județene de Tineret și Femei.

 

„Încă nu am stabilit pentru ce funcție voi candida”

Până la Conferința Județeană de Alegeri, care este programată spre sfârșitul lunii septembrie, Alexandru Oprea lansează ideea că este posibil chiar să intre în competiția internă de la Organizația Municipală Târgoviște.

„Încă nu am stabilit pentru ce funcție voi candida. Urmează ca, după ce domnul președinte Adrian Țuțuianu se întoarce din concediu, să avem o discuție. Cu siguranță voi candida pentru o funcție, dar nu știu pentru care. Actualmente am destule sarcini trasate de către Biroul Permanent Județean, trebuie să mă ocup de ordonarea organizațiilor politice de la Târgoviște și de la Răzvad. Probabil voi candida pentru una din funcțiile de conducere din cadrul Organizației, rămâne de văzut unde, la Târgoviște sau la județ. Nu pot lua însă o decizie înainte de o consultare cu pre- ședintele Organizației. Dincolo de toate acestea, eu rămân fidel ideii că lucrurile se fac în echipă și nu pe un sistem veleitar”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale