Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2016 00:21

Este oficial, dacă Adrian Țuțuianu va decide să plece la Senat,


A A

Alexandru Oprea va fi propus la conducerea Consiliului Județean

Alexandru Oprea va fi propus la conducerea Consiliului Județean

❚ Președintele Adrian Țuțuianu și PSD Dâmbovița consideră că Alexandru Oprea și Alin Manole, propuși pentru funcția de președinte, respectiv vicepreședinte CJD, vor face echipă bună și vor duce mai departe proiectul „Dâmbovița 2025”, pe care și l-au asumat toți social democrații dâmbovițeni

ANA MARIA POPESCU

 


 

Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a decis, cu unanimitate de voturi, ca, în eventualitatea în care va câștiga alegerile și va alege să meargă în Senatul României, în locul lui Adrian Țuțuianu la Consiliul Județean să vină actualul vicepreședinte al forului administrativ județean, Alexandru Oprea. Totodată membrii BPJ au luat hotărârea ca postul de vicepreședinte, care ar rămâne vacant, să fie ocupat de consilierul județean Alin Manole.

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, consideră că dacă va pleca din fruntea forului județean cei doi social democrați vor face echipă bună și vor duce mai departe proiectul „Dâmbovița 2025”, un proiect de dezvoltare a județului pe care și l-au asumat toți membrii PSD Dâmbovița și deci nu există nicio urmă de îndoială că acesta va avea continuitate. Totodată, liderul social democraților dă asigurări că dacă va ajunge din nou în Senatul României asta nu înseamnă că va lua mâna de pe Organizație și județ, va monitoriza permanent pe toată lumea, nimeni nu va fi lăsat de capul lui.

„În ședința Biroului Permanent Județean am aprobat cu unanimitate de voturi ca, în eventualitatea în care voi merge la Senatul României, candidat pentru președinția Consiliului Județean să fie domnul Oprea Alexandru, iar pentru funcția de vicepre ședinte al Consiliului Județean rămasă vacantă a fost desemnat, tot cu unanimitate de voturi, candidat domnul Alin Manole. Proiectul «Dâmbovița 2025» va merge mai departe. Este un proiect al partidului, nu este doar al lui Adrian Țuțuianu. Este adevărat că sunt principalul autor al acestui proiect, pentru că am avut expertiza dată de cei patru ani în care am condus Consiliul Județean și n-am stat în birou, am fost tot timpul pe teren, cunosc realitățile de la firul ierbii, s-a adăugat experiența de senator, care mi-a fost utilă și am strâns de la departamentele Organizației Județene foarte multe propuneri, deci «Dâmbovița 2025» este un proiect al Organizației Județene. Oprea Alexandru este, după părerea mea, cel mai calificat pentru funcția de președinte pentru că el cunoaște foarte bine problemele Consiliului Județean, 2 ani a fost administrator public, a condus Compania de Apă și acum este vicepreședinte în funcție al Consiliului Județean. Preluarea se va face foarte ușor, iar eu am promis tuturor că îmi voi exercita, din calitatea de președinte și senator, tutela politică asupra tuturor, nu va fi slăbit nimeni niciun minut, adică ceea ce am spus că facem vom face”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale