Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2020 00:21

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa în total dezacord cu conducerea centrală a partidului care vrea amânarea alegerilor din iarnă


A A

"Alegerile parlamentare trebuie menținute la termenul anunțat, de 6 decembrie"


VIOLETA STANCIU


Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa, nu se află pe aceeași lungime de undă cu conducerea centrală a partidului! În timp ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a pronunțat deja pentru amânarea alegerilor parlamentare din cauza exploziei cazurilor de COVID 19 în țara noastră, vorbind chiar despre un proiect cu această destinație care să fie depus la Parlament, vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa, este adeptul desfășurării alegerilor parlamentare la data stabilită, de 6 decembrie 2020. ,,Eu cred că alegerile trebuie menținute la termenul anunțat de 6 decembrie. Cred că o eventuală explozie a cazurilor ar necesita o consultare între epidemiologi, Guvern și specialiștii Ministerului Sănătății. V-aș spune că minciuna asta lansată în spațiul public, de Iohannis și de Orban, potrivit căreia nu se știe ce se poate întâmpla dacă se prelungește mandatul actualului Parlament, trebuie oprită, pentru că art. 62 din Constituția României spune așa ,,Camera Deputaților și Senatul sunt alese pentru un mandat de 4 ani care se prelungește de drept în stare de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență până la încetarea acestora”. În fine, art. 4 spune că ,,alegerile pentru Camera Deputaților și pentru Senat se desfășoară în cel mult 3 luni de la expirarea mandatului sau de la dizolvarea Parlamentului. În consecință, în 3 luni de la amânare, dacă nu intervine o situație de urgență sau de necesitate actualele mandate ale parlamentarilor sunt nule. Deci spaima președintelui Iohannis și a premierului său este falsă. Cred că trebuie să ținem alegerile la data anunțată de Parlament, 6 decembrie”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa, la conferința de presă de ieri de la PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale