Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.12.2020 00:17

În Dâmbovița,


A A

Alegerile parlamentare, în analiza politicienilor

VIOLETA STANCIU


Cu scorul de 46% obținut la alegerile parlamentare, PSD Dâmbovița este liderul incontestabil al scrutinului electoral recent încheiat! Urmează, la o oarecare distanță, PNL Dâmbovița, care se situează pe locul al doilea, cu 23%. Tot pe podium, dar pe locul trei se află Alianța USR PLUS care a obținut 9%, urmată de o altă alianță recent apărută pe eșicherul politic al județului, dar și al țării, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care a obținut 7%. Perdantul acestor alegeri a fost Pro România, care nu a reușit să treacă de pragul electoral de 5%... deși a fost creat și condus de lideri marcanți precum Victor Ponta. Ce spun liderii dâmbovițeni ai acestor partide despre rezultatele obținute și care sunt planurile lor de viitor?

Iulian Vladu, președintele PMP Dâmbovița ,, Nu este un rezultat care să mă mulțumească...”

,,Vreau să le mulțumesc dâmbovițenilor, celor care au ieșit la vot, celor care au decis să voteze Partidul Mișcarea Populară. Nu este un rezultat care să mă mulțumească, dar voi construi mai departe un partid care să aibă un cuvânt de spus pe eșicherul politic la nivelul județului Dâmbovița. Mi-am propus să construiesc echipe și voi construi, timpul a fost prea scurt, dar asta a fost...”, a precizat Iulian Vladu, președintele PMP Dâmbovița.

Alexandru Oprea, PMP Dâmbovița: ,,Problemele au fost legate de absenteismul la vot”

,,Din punctul meu de vedere este un rezultat onorant pentru o structură pe care am preluat-o cu două săptămâni înainte de campania electorală. 4,4 % sau 4,5% cât s-a luat de către PMP la Dâmbovița, de la 2,7% la alegerile locale... este un rezultat dătător de speranță. Pe de altă parte sigur că putea fi mult mai bun, dar problemele au fost legate de absenteismul la vot și în al doilea rând de numărul insuficient de structuri ale Organizației PMP Dâmbovița, dar suntem în media națională, ceea ce înseamnă că este un rezultat onorabil. Sigur că, așa cum am mai spus, voi continua acest proiect mergând pe consolidarea structurilor și pe crearea de organizații în fiecare unitate administrativ teritorială, crearea de organizații specializate. Sigur că va urma un proces de așezare a structurilor, probabil că vom avea alegeri interne și vom merge pe acest proiect și în perioada următoare. De asemenea, cred că se va face o analiză la nivelul conducerii centrale și în funcție de ce decizie se va lua acolo vom vedea care sunt măsurile pe care le vom dezvolta și noi la nivelul Organizației Județene Dâmbovița”, ne-a declarat Alexandru Oprea, reprezentant PMP Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmbovița: ,,Următorii ani îi voi dedica activității profesionale, avocatură și activitate didactică”

,,Alegerile au trecut, cetățenii români, puțini la număr, au ales un nou Parlament. Despre asta vom mai discuta. PRO ROMÂNIA a ratat intrarea în Parlament. E un eșec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm. La nivel personal / am ratat intrarea în Parlament. Voi merge în continuare pe drumul meu, fără compromisuri, convins că averea cea mai importantă pentru un om politic rămâne onoarea. Următorii ani îi voi dedica activității profesionale, avocatură și activitate didactică. IMPORTANT: Lupta noastră politică trebuie să continue, iar obiectivul meu va fi acela de a susține ridicarea unei noi generații de oameni politici, oameni noi în administrația locală, cu opțiuni de centru-stânga. Proiectul PRO ROMÂNIA merge mai departe”, este mesajul transmis de președintele PRO România Dâmbovița, Adrian țuțuianu pe pagina sa de socializare.

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița: ,,Rezultatul de la alegeri a fost sub așteptările noastre, este clară situația”

,,Referitor la rezultatul de la alegeri, acesta a fost sub așteptările noastre, este clară situația. Probabil că măsurile pe care le-a luat Comitetul Național pentru Situații de Urgență au deranjat oamenii și mă refer la piețe, la biserici, la școli. Probabil că toate aceste lucruri, cumulate, au deranjat și oamenii ne-au taxat la vot pentru acest lucru. A mai contribuit și prezența scăzută și așa că acesta a fost rezultatul. Noi respectăm votul oamenilor, respectăm părerea oamenilor și nu comentez mai mult, pentru că asta este situația. Referitor la proiecte e clar că mă voi bate în continuare ca proiectele începute să fie realizate. În calitate de senator de Dâmbovița voi face tot ceea ce pot ca să pun umărul la dezvoltarea județului în toate domeniile posibile, în toate domeniile care depind de activitatea statului. Nu se pune problema să existe vreo supărare, ci din contră trebuie să demonstrăm oamenilor că votul acesta, rezultatul nu este în concordanță cu eforturile pe care le-am făcut și le vom face în continuare. Vom încerca să convingem oamenii că suntem de bună credință... Nu este real ceea ce se spune despre plecarea mea de la Palatul Victoria. Este o știre falsă, sunt în continuare consilier de stat, va trebui să plec zilele următoare, pentru că nu pot să fiu și senator și consilier de stat, pentru că sunt funcții incompatibile. Este clar că va trebui să-mi dau demisia, dar nici vorbă că am fost demis... Este o știre falsă scoasă probabil de adversarii politici și preluată din păcate de foarte multă presă... Vă informez că sunt consilier de stat în continuare. Nu există niciun conflict cu Ciucă (n.n. premierul interimar, Nicolae Ciucă), mai ales că eu am fost coleg cu Ciucă în urmă cu 35 de ani. La Dâmbovița, cu rezultatul obținut la alegeri suntem peste media națională, avem scor mai mare decât s-a obținut în trecut aici. Suntem în construcție, eu am spus că am venit aici să facem treabă bună, iar din punct de vedere politic să ne poziționăm să devenim primul partid al județului și nu o să plec până când nu vom ajunge aici”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, senator PNL de Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale