Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Alegerea Toni (cul) Petrea

Alegerea Toni (cul) Petrea

Schimbarea antrenorului Adrian Mihalcea, propusă de noi încă de prin etapa a 5-a, vine abia acum, când prăpastia în care se află Chindia s-a adâncit atât de mult, încât aerul salvării de la retrogradare abia dacă mai pătrunde acolo. După multe propuneri, unele posibile, altele irealizabile, omul cu tubul de oxigen a fost ales... Toni Petrea. În vârstă de 47 de ani, Anton a văzut lumina zilei în orașul blagoslovit de Fănuș Neagu, prin zeci de romane, Brăila.

Nu prea i-a plăcut balta și a tras spre o lume mai tentantă, a capitalei. A jucat fotbal la câteva cluburi din București, dar, este cunoscut de pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali, FCSB. Unii l-au caracterizat ca fiind cel mai ascultător (!) antrenor al formației bucureștene, supusul absolut al latifundiarului din Pipera. Alții, mai răutăcioși, spun că a fost doar secundul lui Gigi, pentru că formația de bază și înlocuirile se făceau prin telefon, de la palat. Noi ne oprim aici, adevărul nu prea ne interesează.

La Târgoviște nu va fi sunat nici de la palat (cel administrativ) și nici de cei care l-au angajat, cu probleme gen „schimbă-l pe cutare” sau „bagă-l pe cutare”. Aici, alta e problema pe care Toni Petrea trebuie să și-o impună singur, ca deziderat unic al muncii sale, salvarea echipei Chindia de la retrogradare. De aceea a fost adus în acest moment de mare încercare. Știe acest lucru, l-a acceptat, iar timpul presează. S

e apropie sfârșitul turului și zestrea toamnei e cea mai săracă din întreaga prezență a Târgoviștei în primul eșalon. Noul antrenor are și avantajul că secundul său, Cristi Țermure, este de-al casei (chiar dacă s-a născut la Hunedoara), a jucat sub Turn vreo 12 sezoane, fiind unul dintre cei mai aprigi și devotați jucători dâmbovițeni. Sunt premise că noii antrenori ai Chindiei, școliți, întrucâtva, de un alt târgoviștean, Laurențiu Reghecampf, să scoată echipa din văgăună și să o apropie de celelalte competitoare.

În același timp, jucătorii vechi, printre care Popa, Neguț, Cherchez, Dumitrașcu, Șerban (tânăr, dar vechi la Chindia) sau Căpușă și Ioniță, să încerce o debranșare de la apatia care i-a cuprins pe toți și să se racordeze serios la generatorul de energie. Acești jucători au valoare, asta e clar, au demonstrat-o în sezoanele anterioare și, unii dintre ei, în lungul drum al promovării.

Numai că, după plecarea altora (Rață, Florea, în special), ei n-au mai putut să refacă simbioza din sânul acelei echipei. Popa se simte stingher fără Florea, iar la mijloc se vede lipsa moldoveanului de peste Prut. Dar, viața merge înainte, ca și drumul Chindiei în SuperLigă. Să mă audă Dumnezeu! Succes, Toni Petrea și Cristi Țermure! Hai, Chindia!

 

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă victorie la U19
Victoria trebuia bifată
Final de an la Liga a 6-a
Chindia a căzut pe locul 3
Cristi Cherchez a obținut Licența C-UEFA
Succes fără emoții
Debut frumos pentru Diego
Se sparge gheața la Moreni
Victorie categorică
Mihai Țiplic, un târgoviștean, campion mondial la padbol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale