Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.05.2020 08:50

,,Am reușit să adun câteva persoane care au dorit sa doneze”


A A

ALDE Dâmbovița a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

ALDE Dâmbovița a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița are nevoie urgentă de sânge! În condițiile în care donatorii nu prea se înghesuie să vină la donare în această perioadă critică în care pandemia de coronavirus îi înspăimântă pe foarte mulți, președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre  nu a rămas  indiferent și a răspuns chemării lansate de conducerea instituției de profil. Politicianul dâmbovițean și-a mobilizat salariații de la firma sa din județ, pe cei care au dorit să facă o astfel de faptă bună,salvatoare de vieți omenești, și s-au prezentat toți marți, 19 mai, la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița unde au donat sângele mult așteptat. Liderul ALDE Dâmbovița speră ca exemplul său să fie urmat și de alți politicieni și astfel să se rezolve, chiar și pe moment, o problemă atât de serioasă.      

 ,,Am fost astăzi la Târgoviște pentru că mi s-a transmis că Centrul de Transfuzie de la Târgoviște este în colaps, are probleme majore cu donarea de sânge. Am mobilizat 10 persoane, până acum, și vom dona sânge. Din păcate nu s-a răspuns foarte bine la apel în mediul politic, așa că am convocat punctul de lucru din Dâmbovița al firmei unde lucrez acum și am reușit să adun câteva persoane care au dorit sa doneze. Fac un apel ca cei care pot, și respectă bineînțeles rigorile legii și măsurile de acces, să meargă să doneze sânge pentru că pe lângă faptul că din punct de vedere moral stăm mai bine și fizic cu siguranță după donare corpul reacționează mai bine și cred că și din umanitate trebuie să facem astfel de gesturi.

Fac un apel așadar la târgovișteni, la dâmbovițeni, să meargă să doneze sânge. Doamna doctor Iulia Stanciu, de la Centrul de Transfuzie, m-a rugat să invit lumea să facă acest gest. Sper să mobilizez oamenii și pe linie politică pentru că se pare că unde disciplina este mai împământenită și mai verificată este ok, iar pe linie politică se pare că asistăm un pic la feminizarea bărbatului. Din păcate această remarcă  a mea a plecat de la faptul că am făcut un apel la colegii mei mai tineri și mai în vârstă, femei și bărbați, pentru a dona sânge și mi-au răspuns prezent doar trei femei de la Organizația de Femei, bărbații au avut varii motive…”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Situația disperată a COS Târgoviște, pe masa Ministerului Economiei
Pro România și PNL, blat politic?
"Incompetență demonstrată în gestionarea sistemului educațional"
Consilierul Premierului, vizită la Universitatea „Valahia”
"Universitatea nu a fost construită să găzduiască întâlniri politice"
"Au refuzat dublarea alocațiilor de copii"
Lansare PSD la Găești
Prevenție, dar nu prea...
"România riscă să intre într-o disoluție socială extremă"
Programul economic al guvernului este sublim, dar lipsește cu desăvârșire!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dâmbovița, spre care perspective?

Care va fi viitorul Târgoviștei și al județului Dâmbovița? Iată o întrebare care, de bună seamă, mă frământă nu numai pe mine, dar și pe mulți dintre conjudețenii mei, și, cu deosebire, pe cei tineri care vor să-și împlinească destinul aici, căci nu toți simt impulsul de a-și lua lumea-n cap, căutându-și un trai mai ferice cine știe pe unde, amăgiți de „miraculosul Occident”.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale