Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2015 11:17

Târgoviște: Documentar Lion Mentor "PAȘI spre CONȘTIENTIZARE"


A A

Alăptarea versus laptele praf - care sunt avantajele și riscurile?

Alăptarea versus laptele praf - care sunt avantajele și riscurile?

În data de 5 august 2015 la 17:30, Lion Mentor Association organizează proiecția documentarului “PAȘI spre CONȘTIENTIZARE” în sala de conferințe a Hotelului King, Târgoviște.

 

PAȘI spre CONȘTIENTIZARE este un documentar Lion Mentor Association despre protejarea sănătății sugarilor și este adresat tuturor, atât mămicilor care alăptează și care nu alăptează, tăticilor cât și oricăror persoane ardente de informare corectă și mânate de dorința de a schimba disfuncționalitatea cu naturalul.

 

Este al doilea documentar din cadrul campaniei “Îndrăznesc pentru copilul meu!” România se numară printre țările europene cu cea mai mică rată a alăptării exclusive până la 6 luni de 12.6% în condițiile în care OMS recomandă o rată de minim 90-95%. Iar rata alăptării exclusive la externarea din maternitate este una și mai mică, undeva la 5%, în condițiile în care La Leche League declară că doar 3% dintre femei nu pot alăpta.

 

Ne-am întrebat vreodată de ce această discrepanță în statistici? De ce nou-născutul este hrănit cu 20ml lapte praf în condițiile în care capacitatea stomăcelului în prima zi de viață este de doar 5-7ml? Alăptarea versus laptele praf - care sunt avantajele și riscurile? Ce este Codul Internațional de Marketing al Substituenților de Lapte Matern și cum este violat de producătorii de lapte praf?

 

Demontăm mituri, analizăm opțiunile citind și întelegând eticheta laptelui praf, și dezbatem violările Codului Internațional de Marketing al Substituenților de Lapte Matern de către producătorii de lapte praf.

 

Pentru mai multe detalii, intrați pe site-ul asociației: http://www.LionMentor.ro/eveniment/proiectia-documentarului-pasi-spre-constientizare-la-bucuresti

 

Informarea corectă este crucială!

Irina Thiery

Președinte Lion Mentor Association

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale