Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.09.2021 00:16


A A

Ala bala portocala, fâs!

Ala bala portocala, fâs!

Îmi rog cititorii să-mi ierte neinspirata, deloc academica alegere a titlului acestui editorial. Dar ce se întâmplă în aceste zile în aiurita noastră clasă politică m-a obligat, volens-nolens, să-l folosesc. Și, de bună seamă, că-mi dați crezare văzând/constatând și dumneavoastră uluiți ce bulibășală este în viesparul politic mioritic în care nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, românii rămânând cu buzele umflate și alegându-se cu oalele sparte.

Păi, cum să scapi de guvernul lui Iohannis, căci așa ceva este, Cîțu fiind doar locotenentul care răspunde cuminte la ordin, dacă alianța de conivență AUR-USR/PLUS, după ce cu „mânie proletară” a introdus o „moțiune de cenzură” și datorită useroplusiștilor de a mai rămâne puțintel la Palatul Victoria, ăștia fiind, de fapt, ațâțătorii „rebelului”, au dat un pas înapoi, iar PSD a zis că dă cu semnătura pe lista de susținători ai moțiuni, apoi a zis pas. Deci, ala bala portocala fâs!

Este adevărat că, apelând la interesele fiecărui „conspirator” și la „nepotrivirea de caracter”, nu se știe ce s-ar fi petrecut dacă Vasile Florin Cîțu ar fi fost alungat de pe scaunul de premier îmreună cu toată gașca sa guvernamentală. Oricum, previzibil, s-ar fi luat la bătaie ca să apuce fiecare câte ceva din ciolanul Puterii. Așa că depunerea oficială a moțiunii s-a amânat cu două săptămâni sau niciodată.

Clar, avem lipsă la apel autentici români politici. Să zici că vrei să-l trimiți la plimbare pe Cîțu și să-ți iei și avânt pe chestia asta, pe urmă să te răsucești, precum un zbârnel că, haideți să vedem ce-o fi și cum o fi la congresul „de dare de seamă și alegeri” al PNL, iar social-democrații, c-o fi așa și pe dincolo și uite că, i-au îngăduit lui Iohannis o „pauză de respirație”, e de tot râsu – plânsu, un circ ieftin și, ca atare, o imensă dezamăgire pentru românii amărâți și lăsați cu ochi-n soare. Este o rușine. Deci, rămâne cum am spus. Ala bala portocala, fâs!

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Bulina roșie (I)
Domnul președinte joacă golf...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (II)
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (II)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (I)
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale