Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.07.2020 00:25

Un nou echipament PCR a fost adus la SJUT


A A

Al doilea aparat de testare COVID-19, instalat la Spitalul Județean

Al doilea aparat de testare COVID-19, instalat la Spitalul Județean

❚ Astăzi, 20 iulie, se va efectua instruirea rapidă a personalului și, totodată, va fi demarată procedura de achiziție a câtorva mii de teste compatibile cu echipamentul primit în comodat

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște informează cetățenii județului Dâmbovița că, în data de 17 iulie 2020, în cadrul unității noastre medicale a fost adus și instalat un al doilea aparat de testare Real Time PCR pentru COVID-19. Noul echipament, automat, în sistem închis, de fabricație sud coreeană, poate efectua 4 teste în 45 de minute și a fost preluat în regim de comodat, pentru o perioadă de un an de zile, de la o firmă care se ocupă cu furnizarea de tehnică și aparatură medicală. Aparatul pentru teste Real Time PCR a fost amplasat în laboratorul principal al Spitalului Județean de Urgență din Târgov iște. Astăzi, 20 iulie, se va efectua instruirea rapidă a personalului și, totodată, va fi demarată procedura de achiziție a câtorva mii de teste compatibile cu echipamentul primit în comodat. Estimăm că, în maximum o săptămână, aparatul va intra în fluxul operațional și vom putea realiza 96-100 de teste pentru COVID-19 într-un interval de 24 de ore. Reamintim faptul că Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște continuă procedura de achiziție a unui PCR automat propriu, de ultimă generație, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem efectua teste cu ajutorul a trei astfel de aparate. Îi asigurăm pe cetățenii județului Dâmbovița că echipa medicală și administrativă de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște este într-o continuă stare de alarmă și își îndeplinește datoria cu profesionalism, dăruire și devotament, pentru ca județul să depășească cu bine această perioadă primejdioasă cauzată de pandemia de coronavirus.

Manager SJUT,

dr. Claudiu Dumitrescu

Purtător de cuvânt SJUT

dr. Elena FiroiuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Prăznuirea Sf. Ierarh Nifon, puternică mărturisire de credință ortodoxă
S-a furat startul
71 persoane confirmate cu COVID-19
Hiroshima de la Beirut (II)
Zeci de incendii în Dâmbovița
Colectarea deșeurilor va fi obligatorie!
Atacatori împușcați după ce au tăiat doi polițiști
Piața Tricolorului, inaugurată și redată publicului
Drumuri modernizate la Moroeni
Hiroshima de la Beirut (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

S-a furat startul

Obicei străvechi la români, furatul startului electoral nu mai surprinde pe nimeni. Aproape că e privit ca o normalitate. Așa că nu e de mirare, nici pentru extratereștrii, că, de treizeci de ani încoace, în țara lui Lăcustă Vodă, anormalul a devenit normal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale