Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.04.2018 01:08

Se încinge lupta pentru putere


A A

AJF Dâmbovița, pagină de Facebook fantomă

AJF Dâmbovița, pagină de Facebook fantomă

COSTIN MIHAI

 


 

Minunea minunilor! AJF Dâmbovița a avut pagină de Facebook. Activă din 16 ianuarie, aceasta s-a mișcat puternic în ultimele zile, când a preluat articole din presa locală, care îi prezentau într-o lumină nefavorabilă pe Cristi Catană și pe Tudor Emil. Au fost afișate și materiale cu Ionuț Iugulescu sau Costel Badea, însă pozitive. Inclusiv macheta prin care „Chucky” își anunța oficial candidatura pentru funcția de președinte. Pagina folosea sigla AJF Dâmbovița, a FRF și te direcționa către site-ul asociației locale de fotbal.

Tudor și Catană vor să sesizeze Poliția, pentru furt de identitate! 

I-am contactat pentru informații pe secretarul asociației Cristian Catană și pe cel al Comisiei de Competiții și Disciplină, Gigi Ionescu, iar un coleg l-a abordat și pe președintele Tudor Emil. Niciunul nu avea cunoștință despre această pagină, iar Catană și Tudor au transmis că vor sesiza Poliția, pentru furt de identitate. La puțin timp, conținutul paginii devine indisponibil, în schimb te aruncă spre postările în care Iugulescu își prezintă candidatura.

O lucrătură a sistemului! 

Chit că se folosea de stema AJF Dâmbovița, pagina de Facebook nu părea să fie administrată de un conducător al asociației, câtă vreme Tudor și Catană erau ironizați, chiar denigrați. E greu de crezut că aceștia și-ar fi făcut singuri rău, într-un mod public. Seamănă mai degrabă cu o lucrătură a sistemului, care susține probabil pe altcineva. Ionuț Iugulescu, unul dintre cei doi candidați care și-a depus dosarul, spune că nu are vreo legătură cu pagina de Facebook AJF Dâmbovița. „Nu știu nimic, am văzut-o și eu acum câteva zile, dar nu știam ce e cu ea. Probabil au făcut-o ei, cei de la AJF. La început au apărut și articole ok. Eu nu mă ocup cu lucrurile din astea. Poate să se intereseze cine vrea, să verifice IP-ul și să plătească cine a făcut asta. Ați văzut că eu am încercat să fiu cât mai fair-play, nu am dat în nimeni și nu am zis de nimeni nimic, cu toate că aș fi găsit motive. Să fie făcută o combinație contra mea? Mie nu-mi place campania asta murdară, pe mine nu mă avantajează. Eu nu am nicio treabă cu pagina asta de Facebook”.

Furtul de identitate e infracțiune!

Cum pagina respectivă folosea inclusiv sigla Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Tudor și Catană au anunțat că se vor adresa Poliției, pentru furt de indentitate. Pe cât de rapid a curs investigația noastră, pe atât de repede au fost anunțați administratorii paginii să o suspende, având în mod clar oameni infiltrați în interiorul asociației. Dezavuăm asemenea practici, iar cei care le folosesc nu merită să conducă fotbalul dâmbovițean! Cum nu merită să-l mai conducă nici Tudor Emil!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale