Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2016 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

AJF Dâmbovița, campioana contestațiilor

AJF Dâmbovița, campioana contestațiilor

COSTIN MIHAI


Dacă ar exista o statistică a contestațiilor pentru ultimul campionat, sunt convins că Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița ar ocupa detașat primul loc la nivel național. La Ilfov am înțeles că a existat o singură astfel de contestație, e adevărat că și numărul echipelor este mai mic. În schimb, la noi cred că au fost peste 150, dacă nu mai multe, calculând aici memoriile care au ajuns la Comisia de Competiții și Disciplină, la Comisia de Apel sau la Comisia pentru Statutul Jucătorului.

Sunt convins că Dâmbovița ocupă locul fruntaș și ca număr de spețe care au ajuns pe masa Federației Române de Fotbal, la Comisia de Recurs. Sunt trei, iar memoriile au aparținut cluburilor Progresul Mătăsaru, Unirea Bucșani și Atletic Fieni, în ordinea depunerii. De ce așa de multe contestații? Pentru că sunt foarte multe echipe care folosesc jucători pe fals, în condițiile unor sancțiuni blânde și a unor riscuri infime. Sau pentru că sunt multe formații care câștigă meciuri și puncte importante prin asemenea metode necurate, decisive pentru a promova sau pentru a nu retrograda. Unde se duc banii din taxe, cine a ajuns să judece și pe ce considerente se iau deciziile, sunt întrebări care au declanșat numeroase anchete, ce au făcut țăndări imaginea și așa crăpată a asociației condusă de Tudor Emil. Odată cu pensionarea de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, poate că președintele de AJF va avea mai mult timp și dispoziție să se ocupe de îndreptarea numeroaselor stricăciuni din fotbalul pe care îl conduce.

Am citit zilele trecute un articol tare interesant semnat de domnul Tinel Aldea, observator județean și membru al Comisiei de Competiții și Disciplină, prin care mai trăgea un semnal de alarmă în dreptul competițiilor de juniori, majoritatea de umplutură și sub o desfășurare rușinoasă. Colegul de breaslă oferea și niște soluții, iarăși de luat în seamă, însă cine să-l asculte? Pe Tudor Emil nu-l interesează calitatea competițiilor și nici progresul fotbalului județean, tot ce contează este numărul cât mai mare de echipe, plătitoare de taxe la pușculița asociației. Și cum nimeni nu verifică modul în care se cheltuiesc banii la AJF Dâmbovița, direcția o bănuim cu toții. Mi-a mai atras atenția un articol, oferit spre publicare de colegul Liviu Dobre, cu o echipă de juniori a Chindiei participând la un turneu organizat de Asociația Județeană de Fotbal Suceava, pe vreo șase categorii de vârstă. E amuzant să ai pretenții asemănătoare și de la AJF-ul lui Tudor Emil.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale