Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2015 00:21

Ieri după amiază, peste 700 de delegați au participat la Conferința Județeană de Alegeri a partidului


A A

Adrian Țuțuianu, reconfirmat președinte al PSD Dâmbovița

Adrian Țuțuianu, reconfirmat președinte al PSD Dâmbovița
Adrian Țuțuianu a prezentat și un raport complet de activitate administrativă și politică

❚ Adrian Țuțuianu a fost de altfel și singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița și a obținut 605 voturi ❚ Dacă pentru președinția partidului nu a existat o competiție, pentru funcțiile de vicepreședinte s-a dus o luptă acerbă, numărul candidaților fiind mai mare decât posturile disponibile ❚ Conferința de Alegeri a PSD Dâmbovița s-a bucurat de prezența unor lideri importanți ai partidului de la nivel central, actuali și foști miniștri în Guvernul României, Liviu Dragnea - președinte PSD, Rovana Plumb - ministrul Muncii și președinte al Consiliului Național al PSD, Andreai Dolineaschi - secretar general PSD, Ecaterina Andronescu - fost ministru al Educației, Viorica Dăncilă - europarlamentar

ANA MARIA POPESCU

 


 

Social democrații dâmbovițeni și-au ales ieri, la ceas de seară, o nouă echipă de conducere! Convinși că partidul are nevoie de continuitate, cei peste 700 de delegați la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Dâmbovița, veniți din toate colțurile județului, au ales prin vot secret să-l reconfirme în funcția de președinte al Organizației Județene pe Adrian Țuțuianu, cel care, cu bune și cu rele, le-a condus destinele politice în ultimii patru ani.

De altfel, Adrian Țuțuianu, și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a prezentat și un raport de activitate administrativă și politică. Adrian Țuțuianu a fost și singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița, niciun alt social democrat nemaidorind să intre în lupta pentru șefia județeană a partidului. Dacă pentru președinția partidului nu a existat o competiție, pentru funcțiile de vicepreședinte s-a dus o luptă acerbă, numărul candidaților (21) fiind mai mare decât posturile disponibile (17).

În cele din urmă, după numărarea voturilor și validarea alegerilor interne desfășurate aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, s-a decis următorul Birou Permanent Județean: Adrian Țuțuianu - președinte (605 voturi), Florin Grad - președinte executiv (586), Oana Vlăducă - trezorier (582), Alexandru Oprea - secretar (586). În funcțiile de vicepreședinți au fost aleși: Constantin Ana, Fănuț Costea, Constantin Dinu, Agnes Erich, Carmen Holban, Alin Manole, Constantin Miu, Ion Nicolae, Marin Olaru, Bogdan Olteanu, Mihai Pușcașiu, Cătălin Rădulescu, Gabriel Sandu, Dorinel Soare, Cristian Stan, Liviu Stoica, Corneliu Ștefan, Marian Țachianu.

Delegații social democrați și-au ales noua echipă de conducere convinși fiind că aceasta este cea mai bună soluție pentru dezvoltarea partidului, a județului și pentru câștigarea alegerilor de anul viitor. Conferința de alegeri a PSD Dâmbovița s-a bucurat de prezența unor lideri importanți ai partidului de la nivel central, actuali și foști miniștri în Guvernul României, care au venit special de la București pentru a participa la evenimentul politic social democrat, a susține candidatura lui Adrian Țuțuianu, dar și pentru a transmite socialdemocraților din Dâmbovița un mesaj de încredere și de speranță într-un viitor mai bun și să-i mobilizeze pentru competițiile electorale de anul viitor, atunci când PSD trebuie să redovedească nu numai că este cel mai mare partid din România dar și cel mai puternic.

Astfel, evenimentul PSD Dâmbovița a fost onorat de Liviu Dragnea - președinte PSD, Rovana Plumb - ministrul Muncii și președinte al Consiliului Național al PSD, Andreai Dolineaschi - secretar general PSD, Ecaterina Andronescu - fost ministru al Educației, Viorica Dăncilă - europarlamentar. Totodată, au fost prezenți și importanți lideri PSD locali, parlamentarii Valentin Calcan, Leonardo Badea, Stanciu Zisu, Carmen Moldovan, Ionuț Săvoiu, primari, consilieri județeni și locali, președinți de organizații PSD din județ, directori de instituții deconcentrate. Totodată, alături de social-democrați s-au aflat partenerii de coaliție, de la organizațiile județene ALDE, UNPR, Partida Romilor.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale