Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2014 00:21

Valentin Calcan, senator PSD de Dâmbovița, previzionează un post de vicepreședinte PSD pentru actualul lider al social-democraților din Dâmbovița


A A

Adrian Țuțuianu, nominalizat pentru conducerea PSD

Adrian Țuțuianu, nominalizat pentru conducerea PSD

ANDREI VASILIU


Așa cum era de așteptat, finalul alegerilor prezidențiale a fost rapid urmat de startul (dacă nu chiar continuarea!) competițiilor la nivel politic pentru conducerea Partidului Social Democrat, la nivel central. Și cum președintele PSD, Victor Ponta, a plecat într-un scurt concediu pentru a-și reveni din șocul prezidențialelor, lupta pentru conducerea partidului părăsește culisele și se dă deja la scenă deschisă.

Adrian Țuțuianu este primul nominalizat pentru intrarea în lupta pentru un loc în conducerea centrală a PSD. Un congres al partidului va avea loc în februarie anul viitor”, informează Antena3.ro

Adrian Țuțuianu, propus vicepreședinte PSD

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost propus en passant, pe facebook, în conducerea centrală a partidului chiar de colegul dâmbovițean Valentin Calcan, senator PSD pe colegiul de sud al județului. Motivul nominalizării, spune Valentin Calcan, ar fi chiar scorul bun obținut în Dâmbovița de echipa condusă de Adrian Țuțuianu la alegerile prezidențiale: 58,08% din totalul voturilor exprimate.

senatorul Valentin Calcan, susținere pentru Adrian Țuțuianu„Mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru votul din 16 noiembrie. Pe colegiul meu de senat, 65.618 de voturi au fost pentru Victor Ponta și 37.424 pentru Klaus Iohannis. Adică, 65.68% pentru Victor Ponta ! Mulțumesc echipei PSD, PC, UNPR, doamnei deputat Carmen Moldovan, domnului deputat Ionuț Săvoiu, domnului deputat Georgică Dumitru și nu în ultimul rând primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni din acest colegiu, tuturor celor care au făcut campanie pentru Victor Ponta.

 

Mă bucur mult pentru că la noi în județ am obținut un scor electoral bun și cred că (și) de astă dată Adrian Țuțuianu a dovedit că poate face parte cu mult succes din conducerea națională a PSD. Sper ca la următorul Congres al partidului să candideze pentru un loc de Vicepreședinte național. Eu, împreună cu toată echipa din colegiul meu, îl vom susține din tot sufletul”, a declarat, pe pagina sa de facebook, senatorul Valentin Calcan.

Adrian Țuțuianu a mai candidat pentru funcția de vicepreședinte al PSD pe regiunea Sud, în anul 2013, însă a pierdut alegerile la acel moment în fața președintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale