Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2014 00:08

„I-am spus că ne vedem fiecare de treaba lui de aici înainte”


A A

Adrian Țuțuianu l-a trimis definitiv la plimbare pe otopenar

Adrian Țuțuianu l-a trimis definitiv la plimbare pe otopenar

❚ Iată ce reproșuri i-a adus președintele Consiliului Județean Dâmbovița fostului șef de la Chindia, pentru care însă a garantat personal vara trecută ❚ În schimb, Țuțuianu nu mai are niciun reproș la adresa antrenorului secund Sică Bârdeș, despre care în urmă cu o lună spunea că va dispărea din club, alături de Silviu Dumitrescu și Gică Păsărică, după ce s-a mai ratat un obiectiv ❚ „Sunt nemulțumit de faptul că echipa n-a promovat, așa cum ne-am propus. Consider că se putea promova și că nu s-au făcut toate lucrurile care erau necesare” ❚ „Sunt nemulțumit de faptul că nu a gestionat așa cum trebuie situația financiară a clubului și că datoriile sunt în continuare foarte mari” ❚ „I-am reproșat faptul că mai mulți jucători au plecat fără să fi primit vreun beneficiu Chindia și că așa-zisul lor refuz de a nu-și prelungi contractele putea fi gestionat altfel, cu șase, șapte sau opt luni de zile înainte” ❚ „Sunt nemulțumit și de modul în care s-a comportat în relațiile cu anumite autorități sau în cadrul federației”

COSTIN MIHAI


Adrian Țuțuianu a organizat ieri de dimineață o discuție cu antrenorii și conducătorii de la Chindia, la care l-a invitat și pe fostul președinte otopenar. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a transmis ce și-ar dori pe viitor la clubul târgovi ștean, adică localnici în toate structurile, jucători legați contractual pe perioade mai lungi, reducerea cheltuielilor și liniște la club. „Jurnal de Dâmbovița” a realizat un interviu în exclusivitate cu președintele CJD Adrian Țuțuianu, pentru că se impun niște răspunsuri în această perioadă, privind activitatea și viitorului grupării de lângă Turn.


Rep.: Domnule președinte, tocmai ce ați avut o discuție cu executivul și cu staff-ul tehnic de la clubul Chindia. Care sunt concluziile acestei întâlniri?

- A fost o discuție de cunoaștere, pentru că eu nu am vorbit niciodată direct cu noua conducere tehnică a echipei Chindia, și am spus care sunt așteptările mele. Vreau o clasare în primii cinci, vreau ca în doi ani de zile să facă o echipă cu localnici tineri, care să își propună să promoveze în Liga a II-a și le-am cerut să reducem cheltuielile. Primul pas a fost făcut și am redus cheltuielile cu salariile pe lună de 200 și ceva de milioane, ceea ce înseamnă o economie de aproape 3 miliarde de lei într-un an de zile. Le-am mai cerut să pună la punct contractele jucătorilor, în așa fel încât nimeni să nu mai poată pleca liber, fără ca noi să avem vreun beneficiu de pe urma acestor plecări. Le-am mai cerut să fie ordine, disciplină, pace în club și activitate sportivă. Asta a fost discuția pe scurt, niciun fel de alte lucruri care să nu fie făcute publice.

L-a trimis definitiv la plimbare pe fostul președinte otopenar

Rep.: A fost prezent și fostul președinte adus de la Otopeni, am înțeles, într-o ultimă încercare de a fi păstrat la echipă.

- A fost prezent pentru că mi-a cerut o întrevedere, legat de faptul că nu cunoaște ce supărări am eu vizavi de activitatea dânsului la clubul Chindia. I-am spus că l-am susținut un an de zile, dar sunt nemulțumit de faptul că echipa n-a promovat, așa cum ne-am propus. Consider că se putea promova și că nu s-au făcut toate lucrurile care erau necesare. În al doilea rând, i-am spus că sunt nemulțumit de faptul că nu a gestionat așa cum trebuie situația financiară a clubului și că datoriile sunt în continuare foarte mari. În al treilea rând, i-am reproșat faptul că mai mulți jucători au plecat fără să fi primit vreun beneficiu Chindia și că așa-zisul lor refuz de a nu-și prelungi contractele putea fi gestionat altfel, cu șase, șapte sau opt luni de zile înainte. I-am mai spus că sunt nemulțumit și de modul în care s-a comportat în relațiile cu anumite autorități sau în cadrul federației. Astea sunt lucrurile pe care i le-am reproșat, într-o discuție foarte clară și i-am spus că ne vedem fiecare de treaba lui de aici înainte.

Lui Sică Bârdeș nu-i mai reproșeazã nimic

Rep.: Antrenorului secund Sică Bârdeș i-ați reproșat ceva?

- Nu i-am reproșat nimic, pentru că nu am avut ce.

Rep.: Poate doar că a ratat vreo trei obiective consecutiv ca antrenor secund. Chiar dumneavoastră ați declarat în urmă cu o lună că vor dispărea din club antrenorii neperformanți de la Chindia, nominalizându-l aici și pe Sică Bârdeș.

- Am discutat cu Nicu Croitoru și i-am cerut, vizavi de afirmațiile pe care le-ați făcut voi în presa sportivă, să-și aleagă exact colaboratorii pe care și-i dorește. Nu impun pe nimeni și nu am impus niciodată pe nimeni, după cum nu am să mă amestec niciodată în organizarea activității sportive.

Rep.: Toți antrenorii care au fost la Chindia l-au ales pe Sică Bârdeș secund, îi amintesc aici pe Flavius Stoican, Eusebiu Tudor, Silviu Dumitrescu. Nicu Croitoru va lucra tot cu Bârdeș, Rică Neaga ținea să lucreze tot cu Bârdeș. Nu vă e clar că e impus politic, și nu de PSD, ca secund tuturor antrenorilor care vin la Chindia?

- E treaba lor. Eu nu pot să impun să lucreze cu cineva sau ba. I-am cerut azi (n.r. ieri) lui Croitoru, cu care am discutat pentru prima dată în viața mea cu acest om, să-și clarifice situația legat de antrenorii cu care dorește să lucreze. A spus că nu are nicio problemă și că asta e formula tehnică pe care o dorește.

Rep.: „Jurnal de Dâmbovița” lucrează la o amplă anchetă, prin care va demonstra că la clubul Chindia și chiar în sportul dâmbovițean, apar în funcții de conducere persoane care au mari probleme cu legea.

- Dacă sunt și există hotărâri judecătorești definitive, faceți publice informațiile respective și vom lua măsuri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 22.07.2014 18:50

Eu unul nu sunt de acord cu dorinta aceasta de-a renunta la fosti jucatori, antrenori actuali, care au reprezentat cu cinste fotbalul pe aceste meleaguri...Nu sunt de acord nici de-a mentine antrenori care nu fac performanta...Parerea mea este ca Dumitrescu trebuia schimbat pentru a face soc la echipa, a schimba ceva in profilul tactic...Cum citeam si pe acest articol, sper ca s-a ajuns in sfarsit la un consens in privinta crearii unei echipe competitive, valoroase care sa se mentina in esaloanele superioare, nu sa retrogradeze in 1-2 ani de la promovare...Pentru aceast lucru trebuie gasit, sau mai bine spus, gasiti investitori, pentru ca numai cu bani poti face performanta...In al doilea rand trebuie neaparat construit un stadion nou, in ton cu aceste vremuri...Eugen Popescu este un stadion vechi, de peste 40-50 ani...
Toate cluburile care se respecta au nevoie de asa ceva...Bafta Chindia !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale