Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.11.2018 00:18

Excluderea din partid a fostului președinte PSD Dâmbovița, atacată în instanță


A A

Adrian Țuțuianu a cerut la Tribunal suspendarea deciziei CEx PSD

Adrian Țuțuianu a cerut la Tribunal suspendarea deciziei CEx PSD

V.S.


Senatorul independent Adrian Țuțuianu a susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, respectiv vineri, 16 noiembrie a.c., la cabinetul parlamentar, prima conferință de presă după ce a fost exclus din Partidul Social Democrat! Adrian Țuțuianu a vorbit inclusiv despre pașii juridici pe care îi va face în perioada următoare. Senatorul a anunțat că va încerca să se reîntoarcă, pe cale legală, în partidul pe care l-a slujit în ultimii 20 de ani. De asemenea, senatorul a infirmat categoric zvonurile apărute în ultimul timp potrivit cărora ar intenționa să se înscrie în altă formațiune politică.

,,Voi rămâne senator independent până când voi epuiza toate căile de atac care mi-ar permite o reîntoarcere în PSD”

„În primul rând, sigur că mă aflu într-o situație personală dificilă. Excluderea din Partidul Social Democrat înseamnă punerea între paranteze a 20 de ani de muncă în PSD, în viața politică județeană și națională, 20 de ani la care nu am de gând să renunț foarte ușor. De aceea, vreau să vă informez, mai întâi de toate, că, deși suntem la 11-12 zile de la data aplicării sancțiunii, nici până astăzi (n.n. vineri, 16 noiembrie 2018) hotărârea Comitetului Executiv Național nu mi-a fost comunicată, nici mie, nici Organizației Județene. De asemenea, nu a fost comunicată nici hotărârea privind desemnarea unui președinte interimar (n.n. hotărârea a fost transmisă oficial pe parcursul zilei de vineri, 16 noiembrie a.c.). A doua chestiune, dat fiind refuzul de a comunica aceste hotărâri, am decis și am promovat ieri contestația împotriva hotărârii, așa cum ea este cunoscută din spațiul public, urmând ca eventuale adăugiri să aduc la această contestație dacă cineva, vreodată, va binevoi să-mi comunice hotărârea. În al treilea rând, tot ieri (n.n. joi, 15 noiembrie 2018) am înregistrat la Tribunalul Dâmbovița o cerere de suspendare e executării hotărârii CEx din data de 05.11.2018, hotărâre prin care s-a dispus excluderea subsemnatului. Am cerut, pe cale de ordonanță președințială, suspendarea acestei hotărâri până la pronunțarea unei hotărâri definitive în dosarul de fond, care are ca obiect cererea de anulare a hotărârii CEX. Am să uzez de toate mijloacele statutare și legale pentru a reveni în PSD. Voi rămâne senator independent până când voi epuiza toate căile de atac care mi-ar permite o reîntoarcere în PSD”, a declarat senatorul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

„PSD Dâmbovița a suferit un șoc și este rupt în trei”

Aceasta este concluzia trasă de senatorul Adrian Țuțuianu, care susține că, după excluderea sa din partid, formațiunea politică de la Dâmbovița a fost fracționată, iar efectele se vor vedea la primul examen electoral, respectiv alegerile europarlamentare. Pentru ca Organizația Județeană și toată munca din ultimii ani să nu se ducă totuși de râpă, senatorul Adrian Țuțuianu le-a recomandat membrilor din BPJ al PSD Dâmbovița să renunțe la ideea boicotării ședințelor de partid și să lupte din interior pentru acest partid și pentru unitatea Organizației Județene. „PSD Dâmbovița a suferit un șoc și este rupt în trei. Veți vedea asta în perioada următoare și, ce e mai grav, va conta enorm în rezultatele de la europarlamentare și prezidențiale de anul viitor. Refacerea unității PSD în Dâmbovița va fi extrem de dificilă, pentru că ruptura, știți bine, lasă urme care nu pot fi ușor acoperite. Uitați-vă un pic la mișcările astea centrifuge din partid în aceste zile și veți constata ce spun eu”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale