Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2014 08:17

După ce l-a bătut cu 12 voturi la 8 pe fostul viceprimar Eugen Pătrașcu


A A

Adrian Baicu e noul reprezentant al CLM în AGA de la Chindia

Adrian Baicu e noul reprezentant al CLM în AGA de la Chindia
Adrian Baicu l-a bătut pe Eugen Pătrașcu cu voturile PSD

❚ Licențiat în Teologie, Baicu a venit pregătit la ședința de consiliu, inclusiv cu legitimația de fotbalist de pe vremea când evolua la juniorii Chindiei, pentru a justifica propunerea venită din partea primarului interimar Ciprian Prisăcaru ❚ Chiar dacă cei trei consilieri PD-DD și Tudorică Răducanu se pare că au mers cu Pătrașcu, e clar că trei PSD-iști nu și-au votat colegul de partid, care a ieșit umilit ❚ Era foarte simplu ca PSD să-și impună un reprezentant la Chindia și din partea CLM, pentru a prelua controlul în AGA, însă nu a dorit. Dacă în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița regulile sunt făcute de PSD, înțelegerea e ca PDL să rămână în control la Consiliul Local Municipal Târgoviște ❚ „Nu ne interesează să ne impunem încă un reprezentant printre asociații clubului Chindia. PSD are deja unul la Consiliul Județean, e foarte bine ca partenerii noștri de la Primăria Târgoviște să-și numească un om de-al lor, de la PDL, să-i ținem aproape în acest proiect fotbalistic”, ne-a transmis ieri dimineață o sursă importantă din cadrul PSD

 

COSTIN MIHAI


„Vom susține reprezentantul propus de PSD, nu vom merge alături de PDL”, anunța în ziarul de ieri președintele PD-DD Târgoviște, Cosmin Bozieru, iar lucrurile păreau să curgă în defavoarea PDL, care șia impus de la bun început un om în Adunarea Generală a Asociaților de la AFC Chindia.

Apoi a fost semnat un protocol între PSD și PD-DD, care aveau zece consilieri la ședința CLM de ieri, plus Tudorică Răducanu, spre deosebire de cei numai nouă PDL-iști și PNL-iști. Teoretic, era foarte simplu ca PSD să-și impună un reprezentant la Chindia și din partea CLM, pentru a prelua controlul în AGA.

 

„Nu ne interesează să ne impunem încă un reprezentant printre asociații clubului Chindia. PSD are deja unul la Consiliul Județean, e foarte bine ca partenerii noștri de la Primăria Târgoviște să-și numească un om de-al lor, de la PDL, să-i ținem aproape în acest proiect fotbalistic”, ne-a transmis încă de dimineață o sursă importantă din cadrul PSD. Pentru noi era clar că noul reprezentant al CLM în AGA de la AFC Chindia va fi Adrian Baicu, un prieten foarte bun al celor din executivul Primăriei Târgoviște.

 

„Cum pătrunzi tu, părințele, peste tot!”

Baicu a venit pregătit la ședința de consiliu, inclusiv cu legitimația de fotbalist de pe vremea când evolua la juniorii Chindiei, pentru a justifica propunerea venită din partea primarului interimar Ciprian Prisăcaru. Dar nu l-a întrebat nimeni nimic, chit că jurnaliștii anti-Prisăcaru au avut grijă să-l ia la mișto, că e absolvent de Teologie, și nu de sport.

 

„Cum pătrunzi tu, părințele, peste tot”, l-au luat peste picior câțiva directori din cadrul primăriei înainte de ședință. Nu au crezut că Baicu va fi câștigătorul zilei, au mai pus și pariu. PDL-iștii au fost așa de siguri că vor triumfa, încât și-au permis să rămână și fără consilierul Claudiu Dumitrescu. Omul a apărut doar pentru puțină vreme, înaintea ședinței, iar apoi a plecat fără să mai revină.

 

PSD-iștii nu și-au susținut omul

Dacă Adrian Baicu a fost propunerea primarului interimar Prisăcaru, PSD a venit cu Eugen Pătrașcu, „recomandat” de consilierul PC Cătălin Rădulescu. Chiar dacă cei trei consilieri PD-DD și Tudorică Răducanu se pare că au mers cu Pătrașcu, e clar că trei PSD-iști nu și-au votat colegul de partid, ci pe PDL-istul Baicu. Cel umilit a ieșit fostul viceprimar Pătrașcu, din câte se pare, tot mai puțin susținut de PSD, care l-a cam tras pe linie moartă. Pătrașcu și-a atras mulți dușmani în propriul partid, după ce s-a aliat cu PDL, prețul fiind numirea fiului său, Adrian, ca vicepreședinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

 

Prea bine nu le-a picat nici celor din grupul PP-DD, care au votat de bună credință, alături de noul partener PSD. Un protocol fără valoare încă de la prima încercare, cu Bozieru și colegii ușor dezamăgiți. Dacă în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița regulile sunt făcute de PSD, înțelegerea e ca PDL să rămână în control la Consiliul Local Municipal Târgoviște. O strategie care va funcționa cel puțin până la alegerile anticipate de peste o jumătate de an, asta dacă fostul primar Gabriel Boriga nu va reveni pe funcție în luna septembrie.

 

Formula din AGA: Stoica-Baicu-Oros!

Adunarea Generală a Asociaților de la AFC Chindia este alcătuită în acest moment din George Stoica (reprezentantul CJD), Adrian Baicu (reprezentantul CLM) și Călin Oros (reprezentantul Universității Valahia), în cea mai „subțire” formulă pe care a avut-o vreodată acest club. Practic, Stoica și Baicu sunt acolo doar cu numele, pentru că deciziile importante vor fi luate tot de greii CJD și ai CLM. Cu tot respectul pentru ei, în definitiv niște oameni la locul lor, însă Stoica, Baicu și Oros nu sunt tocmai specialiștii care ar fi trebuit să conducă clubul Chindia. Pentru amatorii de cifre, Baicu l-a bătut cu 12 voturi la 8 pe Pătrașcu.

 

„Așa a fost să fie! Le mulțumesc domnilor consilieri și sper să nu-i dezamăgesc! Obiectivul îl știți, promovarea în maxim doi ani!”, ne-a mărturisit la puțin timp după vot Adi Baicu.

 

Să fie întrun ceas bun! Cu toate acestea, ne-am fi așteptat totuși la un om de sport în această funcție și nu la un absolvent de teologie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale