Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.09.2022 00:12

Surprize pe scena politică... dâmbovițeană!


A A

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!

Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!

*Deși propunerea nu a fost din partea PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a fost totuși numit la Guvern din partea PSD, pe altă filieră!

 

De la PRO România... direct în Guvernul României! Printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marți, 6 septembrie 2022, în Monitorul Oficial al României, Adrian Țuțuianu a fost numit în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Vestea a bulversat puțin scena politică dâmbovițeană. Fost senator și președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării Naționale, apoi fost președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu revine la Guvern pe filiera PSD, dar fără susținerea Organizației PSD Dâmbovița, după cum ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Se pare că artizanul numirii este nimeni altul decât Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

„Nu am avut nicio ședință în Organizația PSD Dâmbovița, nu am avut nicio propunere din partea cuiva, nici măcar dânsul nu a solicitat o astfel de susținere. Nu este propunerea din partea PSD Dâmbovița, nu a solicitat nici d-ul Țuțuianu sprijin, nu ni s-a solicitat sprijin nici din partea PSD de la nivel național, nu am avut nicio discuție cu colegii noștri”, ne-a declarat ieri președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Tot ieri președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran și președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu ne-au confirmat că Adrian Țuțuianu a venit la Guvern din partea PSD și nu din partea PNL, asta pentru că în ultimul timp s-a vehiculat prin diverse medii că fostul președinte al PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, va trece în barca PNL.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”
„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană
Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale