Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.09.2020 00:10

Scandal uriaș


A A

Adi Bogoi acuză că i-a fost falsificată semnătura

Adi Bogoi acuză că i-a fost falsificată semnătura

❚ Pentru a obține licența, reprezentanții clubului au fost nevoiți să arate dovada că nu mai au datorii sau că le-au reeșalonat de comun acord cu creditorii cu siguranță ❚ Fostul antrenor a oferit explicații legate de această situație pentru Gazeta Sporturilor, transmițând că își dorește salariile restante, dar și lămuriri legate de documentul prezentat la FRF de către clubul Pandurii ❚ „Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud”, a spus Bogoi. ❚ „Mi-as spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor o dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi”, a transmis Marin Condescu, fostul președinte al Pandurilor

 

COSMIN SAVA


Pandurii Lignitul Tg. Jiu a obținut licența la Comisia de Apel, având astfel dreptul de a evolua în Liga a II-a și în acest sezon. Însă, pentru a obține licența, reprezentanții clubului au fost nevoiți să arate dovada că nu mai au datorii sau că le-au reeșalonat de comun acord cu creditorii, printre care se află și Adrian Bogoi, antrenor căruia formația din Târgu Jiu îi datorează 90.000 de lei. Pandurii a prezentat actul respectiv, doar că dâmbovițeanul susține că el nu a semnat documentele necesare și a atenționat FRF în această privință, cazul fiind în acest moment în atența comisiilor abilitate.

Bogoi: „Nu vreau să le fac rău”

Fostul antrenor a oferit explicații legate de această situație pentru Gazeta Sporturilor, transmițând că își dorește salariile restante, dar și lămuriri legate de documentul prezentat la FRF de către clubul Pandurii. „Eu am semnat un contract de antrenor principal al echipei de seniori de la Pandurii pe perioada decembrie 2017 - iunie 2020. De atunci, am neplătite salariile pe doi ani. Ne-au mai tot dat frânturi când și când, ba câte o primă, ba o fracție de salariu. Am tot sesizat asta conducerii, administratorului judiciar Marin Golea, dar nu a luat măsuri. În septembrie 2019, mi-am dat demisia, pe care ei inițial mi-au acceptat-o, dar știind că trebuie să îmi plătească și restanțele, s-au răzgândit și voiau să mă trimită la juniori, să antrenez o echipă de 10-11 ani. Normal că nu am fost de acord să mi se modifice unilateral contractul. Dar ca să semnez un alt angajament, aveam nevoie de o decizie finală de la comisiile FRF. Totul s-a prelungit foarte mult, inclusiv din cauza pandemiei și abia acum, în iunie, mi-a venit soluția că sunt liber să semnez cu o altă echipă. Atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF, într-o declarație oficială. Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere, ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept și eu să văd cum se vor rezolva lucrurile”, a spus Bogoi, conform gsp.ro.

S-a implicat și Condescu

Marin Condescu, fostul președinte al echipei din Târgu Jiu, a spus pentru aceeași sursă că Bogoi a acceptat reeșalonarea datoriilor în urma unei discuții cu el, ba chiar a primit și o mică parte din restanțe. „Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor, dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune ca nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat Marin Condescu.

Reacția FRF

„Într-adevăr, a fost comunicat către FRF un înscris prin care domnul Bogoi Adrian Laurențiu contestă semnătura sa pe documentul intitulat „Tranzacție” și prezentat de către clubul CS Pandurii Lignitul Targu Jiu în fața organismelor jurisdictionale ale FRF. În temeiul acestui înscris, FRF a decis să formuleze cerere de revizuire a hotărârii pronunțate de Comisia de Recurs a FRF. În încheiere, având în vedere că cererea de revizuire formulată de FRF este pe rolul organismului jurisdicțional competent nu putem oferi niciun fel de detalii cu privire la modalitățile în care dosarul respectiv poate fi soluționat de către comisiile FRF”, a transmis Federația Română de Fotbal.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Petruța Iugulescu, pe urmele lui Cristi Catană
Paraschiv, încrezător înainte de finalul turului
Croitoru, nemulțumit de ultimul rezultat
Săndoi crede că absențele și-au spus cuvântul
Drama sporturilor individuale la Târgoviște
Gigi Ionescu îl apără pe Cristi Catană
Chindia pierde cu UTA
Florin Tuiu, un alt aspirant la conducerea fotbalului județean
Parcurs excelent pentru morenari
Ciprian Prisăcaru, un candidat nou pentru AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale