Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.05.2016 00:18

Târgoviște


A A

Acuzații de amenințare și șantaj în debutul campaniei electorale

Acuzații de amenințare și șantaj în debutul campaniei electorale
Alin Marina – vicepreședinte TSD și Cristian Stan – președinte PSD Târgoviște

❚ Președintele PSD Târgoviște, primarul interimar al municipiului Târgoviște și candidat pentru un mandat întreg, Cristian Stan, a făcut publică situația în care vicepreședintele TSD, Alin Marina, a fost amenințat de unul dintre candidații PNL la Consiliul Local Municipal Târgoviște ❚ De altfel, Alin Marina a făcut deja plângere penală la DIICOT Dâmbovița, unde a prezentat și dovezi împotriva lui Bercu Adrian Gheorghe care l-ar fi chemat la o întâlnire urgentă unde i-a transmis „să o lase mai moale pentru că a fost luat drept țintă de anumite persoane” ❚ Prin vocea președintelui PNL Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, candidat la funcția de primar, liberalii transmit că nu au cunoștință despre acest caz

A. M. POPESCU


Acuzații de amenințare și șantaj în debutul campaniei electorale! Social democrații reclamă faptul că adversarii politici de la municipiul Târgoviște au început să recurgă la tot felul de amenințări pentru a-i speria pe cei care îl susțin pe actualul primar interimar al municipiului și cer autorităților statului să se implice să tragă la răspundere pe cei care recurg la asemenea lucruri în scop electoral. Potrivit primarului interimar al municipiului, Cristian Stan, totodată președinte al PSD Târgoviște, vicepreședintele tinerilor social democrați dâmbovițeni, Alin Marina, a fost amenințat de unul dintre candidații PNL de pe lista de consilieri locali că ar fi fost luat în vizor de anumite persoane periculoase și, dacă nu o lasă mai moale cu susținerea candidatului PSD la Primăria Târgoviște, va avea parte de anumite „accidente”.

PSD: „Alin Marina a fost doar ținta sau doar cel care trebuia să preia un anumit mesaj?!”

Revoltat de această situație, Cristian Stan cere autorităților să nu stea cu mâinile în sân, mai ales că Alin Marina a depus și o plângere penală pentru infracțiunile de șantaj și constituirea de grup organizat.

„Constat că dincolo de zâmbete, dincolo de cuvinte frumoase, dincolo de declarații publice, PNL utilizează niște mijloace absolut inadmisibile și spunem noi nelegale în cadrul unei campanii electorale. Mai exact unul dintre colegii noștri, vicepreședinte TSD, Alin Marina, a primit amenințări directe, fără echivoc de la unul dintre candidații PNL la Consiliul Local Târgovi ște, spunându-i textual «să o lase mai moale pentru că a fost luat drept țintă de anumite persoane». Alin Marina a formulat și a depus deja plângere penală la DIICOT pentru săvârșirea a cel puțin două infracțiuni. Este vorba despre infracțiunea de șantaj și de constituirea unui grup organizat. Mi se pare absolut inadmisibil să ajungem în această situație, să ajungem în faza în care este sunat, este chemat la o discuție undeva în municipiul Târgoviște și i se spune foarte clar «ai grijă că ai fost luat drept țintă, las-o mai moale că ți se pot întâmpla anumite lucruri». Eu mă întreb dacă Alin Marina a fost doar ținta sau doar cel care trebuia să preia un anumit mesaj?! Așteptăm ca organele de cercetare penală să-și facă treaba. Cred cu tărie că este nevoie de o intervenție energică pentru ca această campanie electorală să nu degenereze de tot... Există probe elocvente, probe foarte puternice și indubitabile, probe care au fost depuse la DIICOT - Biroul Teritorial Dâmbovița, în cursul zilei de ieri și cred eu că sunt elocvente pentru a dovedi o situație de fapt care are în prim plan intimidarea și amenințarea competitorilor electorali într-o campanie electorală care se anunță a fi cea mai murdară campanie electorală la care municipiul Târgoviște a fost martor”, a transmis Cristian Stan.

Vicepreședintele TSD Dâmbovița, Alin Marina, a făcut plângere penală la DIICOT Dâmbovița candidatului PNL la Consiliul Local Municipal Târgoviște, Bercu Adrian Gheorghe:

„Vinerea trecută, în jurul orei 14:30 am fost sunat de individul despre care facem vorbire și rugat insistent ca în maximum 5 minute să ne vedem undeva pe Centrul Vechi, în incinta Poștei Vechi. M-am deplasat, am avut inspirația ca în cele cinci minute să-mi activez o aplicație pe telefonul mobil pentru înregistrare audio, telefon mobil pe care l-am introdus în buzunarul de la piept și ce a ieșit de acolo vă veți convinge. Îmi voi face treaba în continuare și sunt loial candidatului PSD, Cristian Stan...”, a declarat Alin Marina.

PNL: „Respectăm etica și pe contracandidați”

Liberalii susțin că nu au habar de acuzațiile care i se aduc candidatului la CLM Târgoviște, Bercu Adrian Gheorghe, dar nu cred că acesta este capabil de asemenea amenințări. „Nu am cunoștință despre așa ceva. Așteptăm să vedem dacă s-a întâmplat sau nu așa ceva. Respectăm etica și pe contracandidați”, a declarat scurt pe marginea subiectului președintele PNL Târgoviște, Ciprian Prisăcaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Voicu Nicu la 06.05.2016 08:20

Bune si campaniile astea electorale. Avem ocazia sa cunoastem indivizi pe care poate i-am intalnit zilnic si i-am ignorat. Astfel aflam cum se numeste, ce scoala are si ce doctorat detine, ce afaceri oneste face, ce rabla de masina conduce, ce a facut tatal sau in trecut, cat de buna gospodina e maica-sa, cine e sotia, daca e recasatorit, cati copii are cu prima si cati cu a doua, etc, etc, . Apoi, auzim cate partide a schimbat fiecare candidat pana si-a regasit doctrina politica, auzim cum se mituieste electoratul, vedem cum se jumulesc afisele adversarilor, cum se acuza hotii de hotie si traseism, si cate si mai cate. Din aceste considerente, e pacat, mare pacat ca nu avem alegeri anuale. Adica, daca avem anual alegeri, in 4 ani cat tine un ciclu actual, am avea posibilitatea sa cunoastem o sumedenie de oameni, astfel ca raportat la numarul populatiei din municipiu, am fi un oras de...cunoscuti, o mare familie urbana.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale