Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.06.2018 00:17

VOX POPULI * Dâmbovițenii își doresc...


A A

Activități culturale pentru Centenar

*Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au realizat un mini-sondaj de opinie în legătură cu manifestările pe care le-ar dori organizate în acest an pentru a marca Centenarul Marii Uniri

*Lipsa unei strategii coerente la nivel național de a celebra 100 de ani de la Marea Unire se reflectă și în răspunsurile dâmbovițenilor, care au păreri împărțite în legătură cu modul în care ar trebui organizat Centenarul

*Totuși, cea mai mare parte a dâmbovițenilor cu care am vorbit și-au exprimat dorința de a fi celebrat Centenarul prin acțiuni culturale

CORVIN DUMITRICĂ


*Cred că este normal că astfel de zile să fie cinstite așa cum se cuvine. Nu știu acum să spun în ce mod, dar trebuie să ne amintim de aceste zile. 

*Am văzut că sunt tot felul de manifestări care să marcheze această zi, a centenarului. Cred că este un lucru bun și trebuie să marcăm această importantă zi a tuturor românilor. 

*Cam multe manifestări în ultima perioadă și cam mulți bani cheltuiți. Nu spun să nu se organizeze, dar eu cred că se cheltuiesc prea multe fonduri cu organizarea unor astfel de manifestări. 

*Păi să se facă mai multe activități culturale, educative. Să se promoveze cât mai mult însemnătatea aceste zile că sunt sigură că foarte mulți nici nu știu depre Marea Unire. 

*La manifestări suntem primii. Suntem un popor care abia așteaptă o zi de sărbătoare ca să poată să petreacă. Nu prin astfel de manifestări trebuie cinstită Marea Unire. 

*Din fericire am observat că mai tot anul s-a vorbit despre Centenarul Marii Uniri. Se pare că  a început să ne pese. 

*Eu cred că pentru a omagia Centenarul Marii Uniri trebuie organizate manifestări culturale în mai toate localitățile. Să fie o mai mare promovare a istoriei poporului român, iar tinerii să fie informați și să știe câți s-au jerfit și câți au murit pentru ca ei să trăiască acum așa cum trăiesc.

*Să se organizeze activități culturale. Nu să se organizeze chefuri și petreceri, așa cum am observat că se poartă pe la noi. Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Candidatura Elenei Udrea la prezidențiale, înfierată din Dâmbovița
Vocea dâmbovițenilor critică proiectul desființării SIIJ
"La pușcărie și să plătească despăgubiri!"
Reacții din Dâmbovița față de moțiunea de cenzură
"Europarlamentarii noștri să lupte mai mult pentru România"
"Nu doar peștele este contaminat. Foarte multe produse de la noi au probleme"
"Avem produse mai slabe, suntem lada de gunoi a Europei"
"Iohannis îl menține pe Lazăr fiindcă i-a rezolvat niște dosare"
Pesta porcină, pericol pentru cumpărăturile de Paște?
"Mașinile diesel interzise în Europa vor ajunge în România"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale